![]() |
|
nasıl yanlıyor ama :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 Saat 00:07 |
|
Köprü de yanlamadıki ben ne anladım bu işten 0:43-0:54 arası
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Adamın yaptığı kadar arasıra bende de oluyor yerler ıslaksa :D |
||
![]() |
||
|
Abi yerler ıslakken seri bi manevra yap arka naapıyo bir gör :D
|
||
![]() |
||
nucro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
|
tartısmasız bi video arkadas konusturmus s2000 i
|
||
![]() |
||
|
tabi toplamak ayrı bir mesele ama bizmkilerde sağlam dağılıyor ![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
s2000 yanlamak için icat edilmiş. :))
Düzenleyen Serco05 - 10 Aralık 2012 Saat 06:42 |
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
s2000 hayalim :D
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Arkadaşlar fenerbahçe veya başka bi futbol takımı hakkında yorum yapmayalım sadece s2000'e odaklanalım, aksi taktirde mesajımı sileceğim :)
|
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
valla öle illa aldırcaklar bir arkadan çekişli araç :)) beygiri bol olandan
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Arkadaslar forumda kufur icerikli paylasimlarda bulunmayalim.
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
öyle bir söyledinki dedim tamam foruma s2000 geliyo forumdan tanışmışlıgımızdan test ettirir belki dedim bursaya 20 kala tam okudum mesajı geri döndüm
![]() |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |