![]() |
|
KAR LASTİĞİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
HAKGN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2012 Konum: K Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2012 Saat 02:41 |
merhaba Arkadaşlar,
206+ arabam için en uygun Kar lastiği hangisi , ![]() önereceğiniz bir ürün varmı?
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
good year ultragrip 8 öneririm.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
goodyear ultragrip yada michelin alpin bu ikisinden şaşmayın.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 hafta önce 175/65/14 goodyear ultra grip 8 kış lastiği aldım 130 lira. kar performansı açısından bişey diyemem henüz kar yağmadı. ama yorumları iidi. şimdilik memnunum. tavsiye ederim.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
Michelin alpine kar lastiğini 3 yıldır kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı da goodyear ile hemen hemen aynıdır. Kesinlikle öneririm.
|
|
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
bn tercihimi petlas tan yana kullandım, baktım fiyat lastik başına 40 tl fark ediyo diğer bildiğimiz meşhur markalardan, risk alıyım dedim :) şimdilik memnunum, yağmurda iyi karda deniycez :)
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Nokian WR D3 aldim, şimdilik ıslak ve kuru zeminde sıkıntı yok. Kar yağmasını bekliyorum
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
HAKGN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2012 Konum: K Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
çok teşekkürler,
Bende kıymetli bilgileriniz doğrultusunda KAR LASTİĞİNİ michelinde karar verdim
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
4 tane kar lastiği ne kadar arkadaşlar...
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Markaya,modele,boyuta göre değişir. 195/65R15 bana 600 liraya malolmuştu.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
bende de lassa snoways var iki yıldır kullanıyorum memnunum. Kar buz dinlemiyo makine. Ama uzun yolda yavaş kullanırım kışın ve arkalarda olmadığı için çok uzun yola çıkmam. Ama önlerde kullandımğım lastikler için buzda ve karda kalkışda sorun yok diyebilirim. Frende bile çok fark ediyo. Kar lastiği yokken evin önünde zor duruyordum, şimdi çok buz olmadıkça abs bile çalışmıyo :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Ali Aydoğdu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ali Aydoğdu
Ben de dün Dunlop 195/65/15 kış lastiği aldım tanesini 140 TL'den toplam 560 TL (4 Taksit) aldım.
inşallah memnun kalırım. Bütçeden dolayı 2 adet almayı düşünüyordum.Yol alma konusunda 2 lastik yeterli ama durma konusunda yeterli olmayacağını düşünüp 4 tane aldım. |
|
2008 Model 1.6 HDI 90HP İnci Siyah
|
|
![]() |
|
Amaninmorkoyun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Amaninmorkoyun
Arkadaşlar selam ben yaklaşık 3 sezondur aynı kış lastiklerini kullanıyordum. Aracımı değiştirdim ama gittim yine aynı marka aldım kar-kış-yağmur-çamur gerçekten çok memnun kaldım Petlas Snowmaster kesinlikle tavsiye ederim. tekrar söylüyorum 3. kışım idi bu sene.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |