![]() |
|
307 Audio System Digital music changer sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
nucro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2012 Saat 02:34 |
Merhabalar arkadaslar. Aranızda yenıyım.
Sorunum su ben gectigimiz hafta içerisinde aracım için linkteki ürünü sipariş ettim. Bu gun elime ulastı ve montaj yapma imkanı buldum. Aracım 2003 model 307 xt http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-peugeot-307-orijinal-muzik-calari-usb-sd-ceviri-48422265/detay/ teyp den cd moduna alıyorum cihazın arkasındakı ısık yanmaya baslıyor. usb takılı içerisinde CD01-CD02-CD03-CD04-CD05 klasörler var. ve içinde mp3 parça bulunmakta en fazla 30 ar tane. flash disklerin 2 sını de ( 8 gb lık ) denedım aldıgım su teyp ekranında CD06-T99 yazıyor. bi süre sonra CD05-T14 yazıyor ve radyoya geçiyor. 2 adet flash diskte ve 1 adet sd kartla da denedım.3 dosya biçiminde de denedim NTFS- FAT- FAT32 sonuc aynı. Ürünü çalıstıramadım. Yardımlarınızı bekliyorum en kısa zamanda. SAYGILARIMLA. Keyifli forumlar |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
usb de müzik dışında başka bir dosya varsa (resim video gibi) çalıştırmayabilir ayrıca müzikleri mp3 olarak değilde track olarak denediniz mi ?
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
nucro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
track olarak denemedım. Eger öyleyse cok mantıksız bir cihaz bu
Ama flasları biçimlendirip kopyaladım baska bi dosya olma ihtimali imkansız. |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
ekranda t14 t99 gibi rakamların başında t harfi varsa muhtemelen mp3 okumaz.
|
|
206 1.6 Quicksilver
|
![]() |
|
teşekkürler sabah birde o track kopyalayıp denerim. sonucu buraya yazarım.
|
|
![]() |
|
sonucu bekliyorum hocam, o cihazdan bende almayı düşünüyorum da.
|
|
206 1.6 Quicksilver
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Cihazın aynısını kullanıyorum aynı satıcıdan almıştım, şuan içinde yaklaşık 600 civarı mp3 var sıkıntısız hepsini açıyor, anlattıklarınıza göre yaptığınız herşey doğru cihazda sıkıntı olabilir.
|
|
![]() |
|
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Geçen gün bende iskitlerde sordum cihazı, mp3 çalmaz track atacaksınız içine dedi ayrıca işçilik dahil 150 tl ye yapacaklarını söylediler. Bu cihazların sanırım birden fazla çeşidi var ama gördüğüm cihaz ilandaki ile aynı cihazdı
Düzenleyen offchu - 09 Aralık 2012 Saat 11:33 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yok hocam 4-5 aydır kullanıyorum bütün mp3'leri sorunsuz açıyor hatta içinde mp3'den başka format yok. |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Track yapmanıza gerek yok,wma ve mp3 formatında atıp dinleyebilirsiniz..sorun 2 tane disk takılı oldugundan olabilir..
Aynı ürünü aracımda kullanıyorum problemsiz..yurt dışı forumlarında özellikle 4gb disk kullanılmasını öneriyordu,4gb hafıza kartı kullanıyorum sorunsuz.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
16gb hafıza kartı ile kullanıyorum. içi full mp3 dolu, hiçbir sorun yaşamıyorum
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Bendekinde 16 GB flash disk takılı sorun yok, ayrıca hem hafıza kartı hemde flash disk takıp denedim sadece flashdakileri okudu yada flash önceden takılı olduğu için ona devam etmiş olabilir.
|
|
![]() |
|
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
bende öyle biliyordum serco hocam hatırlarsanız pm den bir kaç soru yazışmıştım detaylı bir şekilde öyle karar verdim ve almaya gittim cihazı vatandaş mp3 çalmaz bunlar track atacaksın içine dedi hatta 9/10 tane track çalar dedi ,kekledi her halde teyp alayım diye
![]() |
|
![]() |
|
Hatırlıyorum hocam, keklemişde olabilir bilmiyoda olabilir, 9 klasör oluşturup her klasöre 99 mp3 atılabiliyor, 9. klasörden sonrasını görmüyor, 16 gb flash bellekle sorunsuz kullanılıyo, tavsiye ederim benim gibi orjinallik takıntısı olanlar için mükemmel bi cihaz, bi ara bi video çeker paylaşırım burda.
|
|
![]() |
|
Hocam siz aldığınız ürünün resmini ve ismini eklerseniz konuya çok yardımcı olur bize ayrıca cd çalar benimkisi RD3 uyumlu mu olması gerek ? |
|
![]() |
|
Bizimkiler RD3 (kaset çalar ve cd (track) çalarlar) 8 pin girişli olan cihaz bizim teyplere uyuyor, eğer teyp cd mp3 çalar ise onlara 12 pin girişli olanlar uyuyor.
Teybi kaset çalar ve cd çalar (RD3) olanlar bu resimdeki soketi olan (8 Pin) cihazdan alacaklar. ![]() Teybi cd mp3 çalar (RD4) olanlar bu resimdeki soketi olan (12 Pin) cihazdan alacaklar ![]() Not: Kaset çalarlı teyplere cihaz takıldıktan sonra aracın pp2000'e bağlanarak cd changerin aktif edilmesi gerekiyor, cd çalarlar için gerek yok Düzenleyen Serco05 - 09 Aralık 2012 Saat 12:20 |
|
![]() |
|
Arkadaslar sorunu çözdüm.
elimdeki flash belleklerin biri kingstone digeri philips 8 gb lık sd kart sandıskın. ucude calısmadı. benzinlikten aldıgım 8 gb lık sandisk calıstı. hayret ettım :) bu seferde söyle bir sıkıntım var ciddi cızırtı var. gerci o cd changer saglamken de vardı. cızırtı problemını nasıl cözebilliriz. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Track atmak ne demek ?
Hangi varlık Track ları belleğe atabiliyor ? Bilmiyorlar bari saçmalamasınlar. Mp3 ve track çok farklı dünyalar. Bellek (kart veya usb) temizleyin. Fat32 formatında formatlayın. CD01 cd02 şeklidne CD06 ya kadar klasör oluşturun ve içine şarkı atın . Bir deneyin. Aynı sorun devam ederse parçayı direk iade edin. Daha fazla saçmalıkda dinlemeyin satıcıdan. alibaba dan aldıkları ürünleri satıyorlar biraz araştırıp ne nedir öğrensinler. |
|
![]() |
|
Ufak bi hatırlatma CD09'a kadar destekliyor
|
|
![]() |
|
cızırtı problemını nasıl asıcaz. artık mp3 calıyor o bolumu hallettık.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |