![]() |
|
206 1.4 HDI Panoramic almayı düşünüyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aykut p. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2012 Saat 00:52 |
arkadaşlar p.206 1.4 HDI Panoramic modellerine bakıyorum,özellikleri hoşuma gitti (özellikle cam tavan olması) ama araç hakkında pek bilgim yok bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim,aslında genel olarak aklımda 206 almak var,bütçem 15.000 ile 18.000 arası,dizel ve h.b bi 206 bakıyorum önerebileceğiniz bi seri veya model varmıdır? teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cam tavan olarak roland garroslar da var
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
aykut p. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evt. onlarada baktım,özellikleri çok iyi ama model yılı biraz düşündürdü beni (sahibinden de 2000,2001,2003 ve 2004 modelleri vardı),peki r.garros alıcak olsam nelere dikkat etmeliyim herhangi bi kronik sıkıntısı vs. varmı? çünkü en aşağı 8 yıllık bi araba almış olucam,bilgi verebilirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
roland garroslar benzinli + düşük modelli. panaromikler 2005 model ve hepsi dizel. 2 hava yastığı abs+ klima standart. dreksiyon ayarı ve beyaz gösterge paneli standart. cam tavan açılmıyo aksine kapanıyo
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
tşk. ederim bilgi için ,tavanın açılmadığını biliyodum :) peki aracın yol tutuş durumu nasıl + 1.4 motor'un performansından memnun musun ?
|
|
![]() |
|
metegorkem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
çok çok çok az yaktığını biliyorum :)
|
|
![]() |
|
fatih__bass ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
3 senelik roland garros deneyimlerime dayanarak söylüyorum (aracım 2001 model 110luktu) ki her şeyiyle tatmin edecek bi araç çekişi gidişi tartışılmaz yakıtı da motoruna göre gayet normaldi özellikleri zaten ortada bide temizi buldun mu tamamdır 3 sene kullandım öyle kronik bi sorunum olmadı ama gözüm gibi baktım tek sıkıntılı tarafı bence nubuk döşemeleri ve deri direksiyonu çok dikkat edilmezse çabucak aşınabiliyor farklı sorular varsa kafanda garros la ilgili buradayım :))
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
yol tutuşu, sınıfındaki diğer araçlara göre ii. seçeceğin lastik ve jant ebatıyla artı olarak amortisor ve yayla bunu dahada güçlendireblirsin. performans yonunden beklentini alçak tut derim. çünkü 70 hp motor pek tatmin edici değil. hele klima açıkken. ben açıkçası aracın sadece motor performansından memnun değilim geri kalan herşey harika.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |