|
acil alınık 307 bsı beyni |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fark
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2012 Saat 12:51 |
Merhabalar, 2002 model 307 aracımın beynine su kaçması neticesinde beyin kullanılamaz hale geldi, bir defa tamir ettirdim yine aynı sorunla karşılaştım, o yüzden bsı beyni almaya karar verdim, elinde sıfır veya 2.el hatasız bsı 2002 model 307 bsı beyni varsa lütfen cevap yazsın. teşekkürler.
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2. el BSI alip takamazsiniz. Takarsaniz bile BSI cikarttiginiz aracin ECU su ve anahtarlarini da almaniz gerekir cunku ECU ve BSI es olarak gelir. Alacaginiz BSI hic kullanilmamis olmali ki icerisine kod yazabilesiniz. Ayni anahtarlarda oldugu gibi. Ikinci el anahtar alip araca tanitmak mumkun degildir cunku immoblizer kodu anahtara bir kereligine yazilabilir. Servisten fiyat aldiniz mi? |
|
slhyldz
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
MErhaba;
Bsi beyni nerede ve kaça tamir ettirdiniz acaba bendede sıkıntı var.
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
fark
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorununuz nedir bilmiyorum tam olarak ama benimkidi aküden kaynaklı bir sorun çıktı serviste yazılımları yüklediler sıkıntı olmamıştı. akü ölü olduğu için aküyü değiştirtmiştim.
|
|
slhyldz
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tşk. Benimde uyarı lambam bir türlü sönmüyor. Hata yok sönmesi gerekir diyorlar. Beyinde arıza vardır dedi usta. Bir yazılımda ben yükleteyim belki benimkide düzelir o zaman.
Yazılım için ne kadar ödedin?
Düzenleyen slhyldz - 15 Ocak 2014 Saat 11:17 |
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |