![]() |
|
206CC Lpg |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Faruks ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2012 Saat 01:24 |
Epeydir hayalini kurduğum 206 cc alma planım gerkçekleşme sürecinde :) Uygun fiyatlı bi cc buldum ancak arac 2.0 CC. Öğrenci olduğum için çok cep yakacağını düşünüyorum.Daha doğrusu tam olarak bi fikre sahip değilim.
teknik verilere bakıyorum ancak pek güvendiğim söylenemez.11,2 şehir içi 1.6cc ler için ise 10 lt şehir içi yazıyor.Gözle görülür pek bi fark yok açıkcası ancak şunu merak ediyorum.Özellikle kullanıcı yorumu olarak.. benzin/lpg yakıt miktarı hakkında bilgi verebilir misiniz.Ne kadar yakar vs. yada 2.0 mi iyidir yoksa 1.6 mı ? Konu açılmışken Alacağım araç 2001 ,gri renkte ve 3 parça boyası var.14.000 civarı almam iyi mi? Saygılarımla.Teşekkürler Düzenleyen Faruks - 08 Aralık 2012 Saat 01:24 |
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat olarak eger darbe ön tarafta değilse ve şase de sorun yoksa sürüşte sıkıntı yoksa çok uygun fiyat .. yalnız yakıtı hakkında pek bi bilgim yok.. bende onu düşünüyordum ancak yakıtı cok oldugu için yanasmadım..inşallah hayırlısı olur senin için..
|
|
![]() |
|
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
2002 1.6 cc var bende. 2 cc ler cok tutulmuyor bildiğim kadarıyla. Yakıt olarak lpg olanları normal araçlarla aynı diyebilirsin 25 kuruş şehir için dengeli kullanırsan uzun yolda 22 kurus gibi bir rakam oluyor. Tavanına iyi bak derim parçadan önce en basitinden hidrolik borusu dahi çok pahalı. tavanda sorun olma ihtimali yüksek o fiyatlardaysa.
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
1.6 lar tutuluyor, fiyat olarakta o rakama temiz cc alman imkansız.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Faruks ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
öncelikle fiyat 15.500 ancak tanıdık oldugu icin o fiyata dustum.belki 500 tl daha dusebilirim. biraz arastirma yaptimda genel olarak alinacak araba degil (cc) acikcasi ancak bi heves iste (: her parcasi cok pahali,kaskosuz binilmez,sigortasi da kaskosu da yüksek degerli cikiyo.. arabaya bi baktirayim da eger ciddi olarak birseyi yoksa gozumu karartıp alcam valla :D en azından ileride keske demiyim :) Yorumlarınız icin tesekkurler..
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2004-2005 model 1,6 al kesinlikle.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
17 filan ver düzgününü al hevesini kırmasın araç bıtkınlık vermesin :) hoş düzgün dedin mi 19 filan piyassaı
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
cc ler benimde çok hoşuma gidiyor açıkcası ama temiz bişey alayım dersen ortalama 19 bin civarı
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |