![]() |
|
Tekleme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nicolaskaan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nicolaskaan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2012 Saat 17:46 |
Merhabalar, Uzun bir suredir tekleme sorunu yasamaktayım. peugeot 206 2007 model 1.4 benzinli otomatik vites aracım var. ilk çalıştırdığında istop etme, devir düşme gibisorunlar yasıyorum. calıstırırken 10 dakkika aracı ısıtmaya calısıyorum sonra pis bi koku geliyor egzostan ayağımı gazdan cekince calısıyor arac. bugun sarı ışık yaktı motor. bende goturdum servise. bilgisayara bagladılar. katalzor ve sensor problemi verdi. ustaya gore sensorde problem var tahmini soyledi. aracım serviste ve sanırım yarın durumunu ogrenicem. bogaz kelebeği demişti uckagıtcı bir usta 2 kere temizletip adaptasyon yaptırdım sonuc yine aynıydı. bencede sorun sensorde cok arastırdım. aracın egzosdan dumanı puskurturken zorlandığının farkındayım motor boguluyor devir dusuyor sonra yine yukseliyor yani sacma calısıyor. pis koku gelincede araba normale donuyor. boyle bir sorun yasayan olduysa bilgi verebilirmi bana? neden olur bu arıza? lpg etkilermi bu sorunu. (3 aydır benzinle kullanıyorum çokda yakıo) tecrübelerinizi aktarırmısınız. sabır edip okuduğunuz içinde saolun..
|
|
oo yeeeahhh
|
|
![]() |
|
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bahsettiginiz sorunun birebir aynısını ben yasadım boğaz kelebeği temizliği ve adaptasyonu yapıldı serviste ayrıca gaz basınç ayarı yapıldı ve diagbox dan aracın beynine en son yazılım atıldı sorun gitti 1 aydır sorun olmadan kullanmaktayım umarım size yardımcı olur bu yazdıklarım
|
|
![]() |
|
nicolaskaan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nicolaskaan
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim saol bilgiler için. ama benimki farklı sanırım. ben lpg yi 3 aydır kullanmıyorum ondan olduğunu sanıyordum değil. benzindede aynı seyi yapıo. egzozun oradaki bolumde bişiy var bende cozemedim. hani egzosa cubuk sokarsın boğulur ya arac aynı oyle suanda.
|
|
oo yeeeahhh
|
|
![]() |
|
MEREN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
aynı problem bende var yarın belli olacak sonuç kısmetse side bir arkadaştada olmuş serviste cihaza bağlanıp termostat ve ona gden kablo değişmiş bir problem yok diye yazmış ama sanırım lpg tetikliyor problemi dediğim gibi benim sonuç yarın belli olacak kısmetse yine burdan paylaşmaya çalışırım
|
|
![]() |
|
volkanik ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
bende boğaz kelebeğinden kaynaklandığını düşünüyorum,ama siz daha önce temizlettiğinizi belirtmişsiniz.aklıma tek elen şey boğaz kalebeği..usta temizlerken yanındamıydınız?
|
|
app plaka siparişi için 0543 805 86 49
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nicolaskaan
![]() ![]() ![]() ![]() |
meren sonuclanınca banada bilgi verirsen sevinirm.. ilgin için tesekkurler.. volkanik cok arastırdım 206 larda kronik bi hastalık sanırım. lpg tetkliyor bakalım daha sonuclanmadı ne sonuc cıkacak merakla bekliyorum.evet temizlerken yanındaydım pedala ben basıyordum hatta...
|
|
oo yeeeahhh
|
|
![]() |
|
MEREN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
iyi akşamlar aracı bugun çıkartım ilk çalıştırma düzeldi en azından motor soğukken stop etmiyor araç ama yolda gideerken bir iki defa devir düştü bir anda ve stop etti ustayı aradım rolanti sensöründen kaynaklı dedi anlayacağınız keyfım kaçtı lpg genin bu arıza pek faktoru yok sanırım ustanın demesi bu yanı elektik arızası ve tesisattaki kaçaklar buna sebeb oluyormuş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |