![]() |
|
Marka Taraftarlığı ve Cahillik :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2012 Saat 23:10 |
![]() -------Yukarıda Yazan Yazı---- 307 hdı 'mı : öncelikle gaz kelebek kutusu , ardından yolda giderken stop eden , airbag ikazı yanan arızası sinyal kolu değiştiğinde tabiki 800 tl cıvarı giderilen , kalorifer sıcak konum açıkken ızgaralarının bırınden soğuk birinden sıcak gelen BSİ beynı değişince yada garantısız bı şekilde 200 tl ödeyince belki düzelen , en ufak kasısde altı sürten ( daha yazarım isterseniz ) bir araba diye hatırlıyorum böyle bir arabası olup skodaya laf söylemek biraz değil baya bi haksızlık olmazmı ------------------------------------------------------- Düzenleyen xMEGANx - 07 Aralık 2012 Saat 00:54 |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben hiç bir şey anlamadım
![]() |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Arkadaşın birisi Skoda forumunda Pejoya vermiş veriştirmiş :) bilip bilmeden hayatında koltuğuna bile oturmadan sallanan sözler.
-------------------------------------- 307 hdı 'mı : öncelikle gaz kelebek kutusu , ardından yolda giderken stop eden , airbag ikazı yanan arızası sinyal kolu değiştiğinde tabiki 800 tl cıvarı giderilen , kalorifer sıcak konum açıkken ızgaralarının bırınden soğuk birinden sıcak gelen BSİ beynı değişince yada garantısız bı şekilde 200 tl ödeyince belki düzelen , en ufak kasısde altı sürten ( daha yazarım isterseniz ) bir araba diye hatırlıyorum böyle bir arabası olup skodaya laf söylemek biraz değil baya bi haksızlık olmazmı ---------------------------------------------- Yazmış.
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Hmm anladım ilk defa olmuyo bu honda forum'dada aynı olay olmuşdu kullanan kullanmayan yorum yapıyo ben kullandım 3 sene çok memnun kaldım internetten araşdıranlar okusun hiç bir zaman pişman olmadım :)
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
bilgi olmadan sadece marka taraftarlığı yapmak çok cahilce bir davranış bence :( üzülüyorum
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
iyi de o adamın gerçekten o arabanın koltuğuna bile oturmadığını kesin olarak biliyormusun?? kesin eminsen ve tanıyorum hiç peugeot marka arabası olmadı ve o sorunları yaşamadı diyorsan ben de o bahsedilen foruma üye olup başımdan geçen gerçek skoda olaylarını anlatırım
ama ...yok emin değilim diyorsan sende o kınadığın insanlar gibi malesef marka taraftarlığı yapıyorsundur herkes istediği yerde istediği şeyi söyleyebilir hele ki adam okadar şeyi yaşamışsa az bile söylemiş
![]() Düzenleyen feline - 07 Aralık 2012 Saat 10:25 |
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
'' diye hatırlıyorum '' diye yazdığına göre binmemiş ve hayatında hiç peugeot'u olmayan kişi demektir ;) gir abicim üye ol anlat bakalım şimdi :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |