![]() |
|
Benzin Bitip Yolda Kalınca Neler Hissedersiniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2012 Saat 18:48 |
|
Bugün başıma gelen olayda benzinim bitti bir anda yolun ortasında kalacaktımki kendimi emniyet şeridine zor attım çok moral bozucu bişey yanlız hata kendimde oldugu için bi yandanda kendime güldüm sizin böyle anılarınız varmı .
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
inanırmısınız. İstanbul Beylikdüzünde oturuyorum. Tekirdağa gittim ( 110 KM ) tekirdağa 10 km kala ışık yandı. Tekira AVM ye girdim çıktım Tekrar İstanbula gelirken dedim almayım yakıt iyice dibe dayansın öyle alırım dedim yemin ederim İstanbula kırmızı ışıkla geldim =) toplamda 120 KM yol gittim bitiremedim =) 1.6 HDI Peugeot 307.
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dizelde mazot bitirilmez..
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
benimkide 1,4 hdi ışık yanınca bile pcde ortalama 150 kmden fazla gösteriyo uzun yolda dahada gider ama arkadaşın dediği gibi mazotu bitirme hava yapar otomatiği yakar bu arada otomatik benim arızalıydı 300 tl cıvarı haberin olsun
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
Hmmm Teşekkür ederim yok yok pek bitirtmemeye çalışıyorumda genelde red light on :P
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
benım 106 nın benzin ibresinde problem var yolda bıraktı Allahtan benzınlıge yakın yerde kaldım :)
|
||
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
geçen yaz arabaya lpg taktırdıktan sonra benzin bidonu elimden düşmez olmuştu
![]() |
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
deponun dibindeki pisliği temizleme yöntemi varmı peki
|
||
![]() |
||
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
|
arabayi sola megilli park ettim gittim isimi hallettim geldim aracim calismiyodu megersem benzin sol tarafa akmis benzin pompasida sag tarafda cok gulunc bir durumdu walla olece kaldim o gunden beridir isik yanmasini asla beklemem.
|
||
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
2008 de Roland Garrosum varken son damla ile benzinliğe yakın bi yerde bitti :D şaşırmadım tabi zaten ibre sonda atsana sen önceden benzini :D
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Arkadaşlar deponun dibindeki pisliği çekme olayı bence şehir efsanesi zaten yakıtı deponun dibinden çekmiyormu araç, pislikte dipde zaten depo doluda olsa çekmesi lazım o zaman, hem benzin ve mozat filtreleri varken pislik motora gitmez, depoda az yakıtla gezmenin zararı bildiğim kadarıyla yakıt pompasının fazla ısınmasına yol açıyor depodaki yakıt, yakıt pompasını soğutmaya yardımcı oluyor, yakıt az olduğu zaman pompa kuru ortamda çalıştığı için fazla ısnıyor.
|
||
![]() |
||
|
Süpermiş usta senin başına gelen ya iyi güldüm
![]() |
||
|
||
![]() |
||
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
ben mazot bitmesi hakkında bişi sorcam mazot bittiğinde hava yapar çalışmaz denir hiç başıma gelmedi bilmiyorumda bir arkadaşımda scenic var onun motorunda havayı çıkarması için küçük bir pompa var bizim araçlardada var mı yoksada mazotumuz biterse o havayı nasıl çıkarcaz
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Valla yeni arabayı aldım, keyifle Notere gittim, satışı bitirdik, iş yerime doğru salına salına keyiflice gidiyorum araba tekledi, tekledi durdu, aha dedim bozuk çıktı The buyrun noldu dedim, 2 kere falan marşladım yeni araba heyecanından bakmaz oldum göstergeye, esnaf falan hayırdır diye sordu, yeni aldım herhalde bir problem var çalışmıyor dedim, halla halla baktırmadınmı dedi, baktırdımda ne bilim noldu şimdi niye çalışmıyor dedim, kurcalar dururken esnafın yanında küçük kalfamı desem oğlumu desem artık abiii benzin bitmiştirr demezmi cılink etti kafama baktım benzin bitmiş :D bozuntuya vermedim yok benzin var var dedim, kitledim arabayı esnaf kapatana kadar dönmedim araç orda kaldı akşama kadar kafayı yedim :D eve dönüşte 5 tl bidon 20 tl benzin, aldım aracı gittim :D o gün bu gündün, kredi kartı extrelerim uçsuz bucaksık yarıya geldimi fulle dur :))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
senin olayında iyiymiş abi iyi güldüm valla
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
|
bozuntuya vermeyip akşam esnaf gidince benzin koyma olayı süper
![]() |
||
2005 206 1.4 HDİ XT
|
||
![]() |
||
|
Sene 1999 ehliyeti yeni aldım 95 model lpg'li broadwayımız var (hâlâ duruyor) Amasyadayım akşam arkadaşları Samsuna götüreceğim ehliyeti ıslatmak için, sabah bindim arabaya arabanın içi olduğu gibi antifiriz, önceki gün antifiriz koydurmuştum oda kaloriferi dağıtmış arabanın içine antifiriz dolmuş, komuşunun aracıyla çektik götürdük komple göğüs falan söküldü yapıldı.
Akşama aracı yetiştirdik atladık arkadaşlarla arabaya çıktık yola 70-80 km gittik araç yığıldı kaldı uğraştık durduk ama bitürlü çalıştıramadık, yakınlarda bitane melemenci vardı oraya gittik tanıdık bi elektrikçi varmış aradık usta geldi gittik aracın yanına usta 1 saat uğraştı yine çalıştırmadı 2 saat oldu marşa bas dedi bastım çalıştı, meğer sabah kaloriferi değiştiren usta aracı direk benzine bağlamış lpg benzin düğmesini hiç bağlamamış bile, biz benzinde de lpg'dede çalışmıyor sanıyoruz meğer araç hep benzindeymiş ve benzin bitmiş yolda kalmışız, lpg,de o zamanlar yaygın değil kimse anlamıyor usta sağolsun direk lpg'ye bağladı aracı çalıştırıp devam ettik diyeceğim ama devam etmedik geri döndük. ikinci hikayemi daha sonra anlayacağım 13 veya 14 yaşındaydım. |
||
![]() |
||
|
yinede bir tanıdık usta bulabilmeniz güzel olmuş abi diger hikayeyi sabırsızlıkla bekliyorum :) |
||
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Bu sabah, Park yasağı olan caddede durdum, banka ödemeleri yapacaktık trafik polisi gelince, dolanmaktansa Bu konu aklıma geldi birden :) Zaten lambada yanıyordu, polis amca " Bekleme yapmaa Devaam eett" deyince camı açtım "abi benzin bitti arkadaş alıp gelicek" dedim, kontak kapalı aldım vites D ye marşa bastım (Çalışmazzzz zatende ) zaten marşta basmıyor çok zorladım her halde" dedim. bişi demedi 40 dk falan bekledim, iş arkadaşım ödemeleri bitirdi geldi o sırada polis amcada 5 tur attı herhalde tam arkadaşla aynı anda geldi, arkadaşa "lan olum polise benzin bitik dedim iticen şimdi arabayı polisten uzaklaşıncaya kadar benzinide istasyon vermedi monotov saldırısı riskinden falan filan dersin" derken 1 km ittik arabayı gözden ırak oluncada yardır allah :) Polis amcalar sitede varsa affola o mevki tek yön sürekli 2 km dönnüp duruyorduk şirket arabasıylada şimdi kendi arabamız olunca benzine kıyamadım :) kötü bişey yaptım ama o yoluda kontrollü park yasağı yapmak kötü oldu yaklaşık 1 senedir ceza yiyen yiyene :((
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |