![]() |
|
Peugeot Turkey Yönetim Kadrosu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2012 Saat 09:30 |
|
Peugeot Turkiye Fun Club Yönetim Kadrosu Genel Sorumlu GökhaN ( Gökhan Goral ) Yöneticiler Ali ( Ali Haydar Selvi ) koliva ( Aykut AVCI ) Moderatörler FTH ( Fatih Öncül ) EminÖNAL ( Emin Önal ) Burak (Burak Öney) Alicilik(Ali Mikail İlhan) İzmir İl Temsilcisi impact (Emrah Agaçe) Konya İl Temsilcisi fexzi (Fevzi Karaman) Kocaeli İl Temsilcisi Aziz (Aziz Vançin) Trakya Bölge Temsilcisi Buğra(Buğra Türe) P.T. Team AydınBeyol 10.05.2014 itibariyle yönetim kadromuz bu şekildedir. Tüm Peugeot severlere duyurulur. Düzenleyen Burak - 31 Ağustos 2014 Saat 12:07 |
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı olsun Serkan...
|
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Teşekkür ederim Fatih, aranıza katıltığım için çok memnunum, bütün görevli arkadaşlara kolaylıklar dilerim. |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Teşekkür ederim Salih Hocam |
||
![]() |
||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
|
hayırlı ugurlu olsun
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Serkan abi hayırlı uğurlu olsun ıslatmamız lazım :) Hep bir ağızdan SERKAN ABİ BİZİ DİSKOYA GÖTÜR :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı olsun serkan
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim arkadaşlar, Turan Abi yakın zamanda uğrayacağım yanına, Burakcım ıslatırız organizasyon planlarına başlayalım...
|
||
![]() |
||
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
Hayırlı olsun Serkan abi... Yanlız disko işi beni aşar, ben SERKAN ABİ BENİ CRUİSE CONTROLCÜ USTAYA GÖTÜR diye bağırıcam..:):)
|
||
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim Muhammed, müsait bi zamanda gidelim, halledelim |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Hayırlı olsun Serkan..
|
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
hayırlısı olsun sekan.maaşallahınız var gs kadrosu gibi sağlam :)))
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
|
Selamlar, görevlerinizde basarilar dilerim. iyi paylasimlar.
Düzenleyen xpyhre - 06 Aralık 2012 Saat 22:30 |
||
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim arkadaşlar.
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
Cümleten hayırlı olsun arkadaşlar.. |
||
A3
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Serkan hayirli olsun. Vaatlerini yerine getirmeye baslarsin artik
![]() Bana da hayirli olsun. Hala kovulmadan yoneticilige layik gorulmusum ![]() |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim Aykut Hocam, vaat deyince kendimi seçimden çıkmış siyasetçi gibi hissettim, vaatmi verdim ki, verdiysemde unutmuşum. ![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
seni yazmayı unutmuşum düzelttim. eskidik ya
![]() |
||
![]() |
||
ssertbakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssertbakan
|
Hayırlı Olsun
|
||
5008 2013 e-HDI Allure / 0 Rh (+)
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Hayırlı olsun herkese. Büyüyünce bende yönetici olcam
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |