![]() |
|
Kıyamet Geliyor'mu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2012 Saat 21:44 |
Arkadaşlar son dönemlerde etrafta gezen Sütlü Maya takvimi falan filan olaylarına inanan varmı ? Böyle bir saçmalık,böyle bir zırvaya inanmıyorsunuz değilmi ? Ben Halkım adına çok çok çok üzülüyorum. :( benim halkım gerçekten hem dinen,hem sosyal yönden,hem pskolojik yönden son 10 yıl içinde çok yıpratıldı. ve halkın pskolojisi gerçekten çok bozuk. ve gerçekten TV de ne denirse araştırma yapılmaksızın inanır hale gelmiş. Ne oluyor Türk halkına ? Ne oluyor Türkiyeye ? Nere Mustafa Kemal Atatürk'ün Teknoloji ve Bilim Gençliği ?
( Amacım kimseyi yargılama + aşşalama + ötekileştirme taşımıyor özetle bir haykışır,bir sebeb aramadır arkadaşlar. )
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok bence daha erken
![]() ![]() |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kıyamete gerek yok biz pug çular hergun kopuyoruz :))
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
3.46sn. hahah bravo kardeş haklısın
![]() |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
@ abiiiiiiiiiiiii Dünyanın sonu geliyomuuuşşşşşş :D En sonuncu kardeşimiz :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |