Kıyamet Geliyor'mu ?
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25956
Tarih: 08 Eylül 2025 Saat 21:21 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Kıyamet Geliyor'mu ?
Mesajı Yazan: xMEGANx
Konu: Kıyamet Geliyor'mu ?
Mesaj Tarihi: 05 Aralık 2012 Saat 21:44
Arkadaşlar son dönemlerde etrafta gezen Sütlü Maya takvimi falan filan olaylarına inanan varmı ? Böyle bir saçmalık,böyle bir zırvaya inanmıyorsunuz değilmi ? Ben Halkım adına çok çok çok üzülüyorum. :( benim halkım gerçekten hem dinen,hem sosyal yönden,hem pskolojik yönden son 10 yıl içinde çok yıpratıldı. ve halkın pskolojisi gerçekten çok bozuk. ve gerçekten TV de ne denirse araştırma yapılmaksızın inanır hale gelmiş. Ne oluyor Türk halkına ? Ne oluyor Türkiyeye ? Nere Mustafa Kemal Atatürk'ün Teknoloji ve Bilim Gençliği ?
( Amacım kimseyi yargılama + aşşalama + ötekileştirme taşımıyor özetle bir haykışır,bir sebeb aramadır arkadaşlar. )
-------------
  AIRBUS 307 -Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 05 Aralık 2012 Saat 21:54
yok bence daha erken hadi toplanalım 5 aralık'ta yani bugün arkadaşın doğum günü varmış ona gidelim kıyamet kopmadan "magazin bilgisi" dayı mükemmel yorum yaptı.. teyze de maşallah alışkanlıklarını(çekirdek çıtlatmak) 2 dakika cevap verirken yapmasa olmaz sanki..
|
Mesajı Yazan: peugeotttt
Mesaj Tarihi: 05 Aralık 2012 Saat 22:42
kıyamete gerek yok biz pug çular hergun kopuyoruz :))
------------- Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 06 Aralık 2012 Saat 12:02
3.46sn. hahah bravo kardeş haklısın
|
Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 06 Aralık 2012 Saat 12:06
@ abiiiiiiiiiiiii Dünyanın sonu geliyomuuuşşşşşş :D En sonuncu kardeşimiz :)
-------------
  AIRBUS 307 -Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa
|
|