![]() |
|
Branda yararlımı zararlımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2012 Saat 22:07 |
Arkadaslar malum kış ayına gırdık garajı olmayan aracına önem veren suruculer olarak aracımızı korumak ıcın cesitli onlemler almayı dusunuruz.Benim sizlere sorum sizce branda kış aylarında bir çözüm yolu olabılırmı fikir görüş ve düşüncelerinizi beklıyorum ben hala kararsızım.Belkı buradakı mesajlardan yola cıkarak ben ve benım gıbı arkadaslar bir fıkır sahibi olabilirler.
|
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben açıkcası tırsıyorum branda almaya. biri sigarasını atacak komple yanacak.yada en iyi ihtimal sabah yerinde bulamam brandayı :) devir kötü
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
bence de zararlı ayrıca kullananları gördüm sıkıntı yaşadılar
şahsen ben kullanmam
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bildiğim kadarıyla araç kirliyken brandayla örtüldümü sıkıntı oluyormuş, ince toz çizikleri falan. e bide hergün marşa basıp bi yerlere gidiyorsan, tak çıkar adamı yorar. ha dersenki örtücem bırandayı 1 hafta - 1 ay yatıcak araç olduğu yerde o zaman kullanışlı olur heralde.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |