![]() |
|
kaput maskesi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 23:31 |
arkadaslar kaput maskesi arıyorum bulamıyorum..yardım help.s.o.s :D
burda bi arkadasta var ama anlaşamadık :.( zaten onun aracında gördümde hoşuma gitti gaza getirdi beni.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen apaçi işi oldu o 45 tl ile 20 tl arası maskeler onun yerine laguna lip al veya tavana carbon folyo çek arabana daha güzel olur
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
tavanda carbon var ve ayriyetten sanruff var gtş sanruflarını bilirsin.bilmiyorum ama benim hoşuma gitti.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
benimde hoşuma gitmeye başladı açıkcası
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
zevk meselesi :) sonuçta 206 da durduğu gibi şahinde ya da doğanda durmuyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
çok dogru söylüyorsun.ya nerde satılıyor bunlar.araca lastik alıcaktım şimdi vazgectim maskeden alıcam.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
buldum sanki anlaşmaya calısıyorum sıfır ürün 75 tl dior.bi tuning mağazası.
|
|
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
sanayii de illa ki yaptırabilceen yer vardır. bi gözat aklına yatan yer olmazsa Ankaradan yaptırmana yardımcı olurum ;)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
dur bakalım istanbuldan bi tuning magazasınla görüşüyorum şuan.anlaşabilirsek sipariş vericem.olmazsa yardımcı olursun :)
|
|
|
|
![]() |
|
Tekirdağ a gelmiştim sanayii de birkaç yer gözüme çarpmıştı, sanayii de halledebilceeni düşünüyorum.hazırdan almaktansa 20 tl fazla olsun kendin kestir, uzunluğuna sen karar ver, malzemeyi kendin seç. tuning mağazasının elideki mal standarttır.
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
ben de uzun zamandır düşünüyorum bunu, ama bulamamıştım arkadaşım bulursan alırsan buraya aracının fotolarıyla beraber koyarsın artık olur mu?
![]() benim kaputun ön kısmında boya çatlakları var o bahaneyle onu da kapatmış oluruz ![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
:) ben buldum da bakalım 1 2 gün içerisinde sipariş vericem heralde.
|
|
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
nerden bulduğunuzu da söyleseniz ![]() bir de fiyatı ne kadarmış |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |