![]() |
|
Böyle Ustalara YAZIKLAR olsun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 21:52 |
|
arkadaşlar aşağıda resimde işaretlediğim yerden benim araçtan biraz kullanımda yağ akıyordu. 3 ustaya gösterdim araç rektefe olacak motor bitik üflüyo dediler. bende motorun yeni yapıldığını söyleyince o zaman İYİ YAPILMAMIŞ diyip işin içinden çıkıyorlardı.ama o hortumu çıkarıp baktıklarında bi üfleme yok görünüyor..... inanmayacaksınız ama nedenini ben buldum çok ufak bi olay
HAVA FİLTREM PİS ![]() YAZIKLAR OLSUN BÖYLE USTALARA ![]() Düzenleyen samet2461 - 03 Aralık 2012 Saat 21:56 |
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Geçmiş olsun hocam kolayca çözmüşsünüz sorunu, hava filtresini sık sık değiştirmekte fayda var hem ucuz hemde değiştirmesi çok basit, bazı ustalarda malesef böyle kimisi işten anlamadığı için kimiside 3-5 kuruş para kazanmak için gereksiz müdahaleler yapıyorlar araca
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynen kardeşim aynen insanların gözünü para bürümüş güvenilmiyor daha.
|
||
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
aynen abi dediginiz gibi benım yaşım küçük gerçi daha çok fazla usta gördügüm yok sizler daha fazlasını gördünüz ama arabamı götürdügüm ustalardan bazıalrı canları istemezlerse hep bişeyler uydurup işin içinden sıyrılıyorlar bu piyasa bu haldeki ustalarla dolu sanırsam.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
nerden buluyorsunuz boyle ustalrı, kendinize iyi bir ozel servis bulun, arabayı ondan baskasına kurcalattırmayın..bu is biraz sans biraz tecrube istiyor mutlaka..
Düzenleyen herry - 04 Aralık 2012 Saat 13:14 |
||
![]() |
||
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
|
Geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsunuz
|
||
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
Arabanın ustası Şöförüdür ;)
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Valla özel servisler de bence aynı mantıkla çalışıyorlar ya da benim gittiğim 1-2 tanesi hep öyleler. Neresinde sıkıntı olsa değiştir at ya da şurası açılacak diyorlar, tamir yönüne eğilen ben görmedim. Daha çok iyi bir usta bulup küçükte olsa dükkanı işten anlasa yeter gibime geliyor ama Ankara'da denk gelirsem kaçırmam valla. Gerçi küçük dükkan olunca da bilgisayara bağlamada sıkıntı oluyor. İki tarafı da sıkıntılı ![]() Hava filtresinin işlevini en iyi ben bilirim. Aracı aldıktan 1 ay sonra yolda kaldım neden? Hava filtresi çok pis, tıkanmış ve mazot müşürü arıza yapmış. O nedenle çoook dikkat etmeye çalışıyorum. Bu arada araç kaç model ya motor bana çok temiz geldi görüntüsü çok güzel
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
dediğim gibi biraz şansın biraz tecrüben olacak işini helaliyle yapan özel servis ve usta çok. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
aracım 2003 model ama bu foto ona ait değil temsili ama benim motor bundanda temiz
![]() |
||
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
na yazık ki böyle ustalar piyasada çok var .2 yıl önce 1998 306 st 1.8 bir araç vardı kuzenimde radyotör kapağının eskimesi nedeniyle(nedenin bu olduğunu sonradan öğrendik) kapaktan su atıyordu 4 servis gezdik conta yanık dediler en ucuzu 600
tl masraf çıkardı.bir ustaya gittik tanıdık biz arabayı bırakalım conta yanıkmış değiştir dedik adam baktı bi kapak alın gelin dedi 10-15 lira bişey suyu tamamladı havasını aldı gönderdi 1,5 yıl kullandı kuzenim 20.000 km yakın yol yaptı 6-7 an önce sattı.
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|
sırf bu yüzden aracımın arıza çıkarmasından korkuyorum. şuan aracımın aksları değişmesi gerekiyor hareket etmiyor. ve düzgün ekmek parasının peşinde bi usta bulamadığım için 1 buçuk haftadır yatıyor arabam evin önünde. bulana kadarda yaptırmamayı düşünüyorum. bu terbiyesizlere para kazandırmak dokunuyor bana.
halbuki insan gibi muamele yapsalar daha halletmesini isteyeceğim bir sürü şey var güzel ekmek yiyecekler benden ama yok işte
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
kardeşim benim akslardada ufak boşluk var ani gazlarda titrereme yapıyo öyle yorumlar yapıyorlar bi usta 1.000 tl diyor bi usta 500 diyor bi usta 100 tl ye yaparım diyor ![]() ![]() bu kadar fark olur mu la yuh da. 100 e yapan ne yapacak 1.000 tl diyen ne yapacak
![]() |
||
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
tam saga veya sola kırdıgında mı ses yapıyor hocam tır tırrr.. eger oyle ıse aks kafaları degısecek cıkma temız orjınal parca bulabılırsen super olur.. eger aracın bellı bır km de sallama yapıyosa aks lalesı degısmesı gerekıyor.. bunun ıcınde cıkma parca bulabılırsen 10 numara olur, bıde bu parcayı soktukten sonra asınmıs yerlerıne kaynak yaparak orjınal halıne getırıyolar ve sımulator de test edıp araca tekrar takıyolar vs vs.. sorun tam olarak ne oda onemlı
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
akslarda bosluk var dediler söktüler eklem yerleri söküldü tekrar yapğıldı takıldı sarsıntı azaldı ama yinede var . dediki usta uc kısımlar bozuk demekki değişecek dediler
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |