![]() |
|
Peugeot Servisi Dolandırıcımı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 18:07 |
Arkadaşlar bu gün ismini vermek istemiyorum özelden yazarım ama İstanbul Avrupa yakasında bir orjinal servise gittim. aracımın baştan aşşaya boyalı olduğunu söyledi exper. ki araçta lokal boya haricinde boya yok. fakat exper iddalı bir biçimde aracın komple boya olduğunu söyledi inanmadım ısrar ettim ve cihazını çıkarttı kendi Show room'daki araçlarını tuttu. Kaputta fara yakın yerde 140 30-40 cm yukarısına tuttu 170 çıktı. tavana tuttu ordada aynı rakamlar hep aynı yerlere 2 kez tuttu ikiside farklı farklı sayılar 140 ile 170 arası rakamlar çıktı. sizce bu eksper satılmış mı yoksa exper işinimi bilmiyor ? cihaz bozuksa bu adam bu cihazı nasıl kullanıyor yeni aldığını iddia ederek ?
Düzenleyen xMEGANx - 03 Aralık 2012 Saat 18:12 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam exper (aslen uzman demek) pek iş bilmiyor ya da aracınızı ucuza kapatmak istiyor.
O aletten piyasada çok var 10 dolarad 100 dolara da. İllaki bu fiyat farkı kalite ve hassasiyet olarak kullanıcıya yansıyacaktır. Ben bu sözüm ona dyno ya sokan computest lere de inanmıyorum. Adam eline almış dandik bi alet bakıyor. Orjinal astar ve boyalı bir aracın mikron cinsinden boya kalınlığı 90-180 arasıdır diye biliyorum. Bu kullanılan boya ve fabrikaya göre 20-30 değişir. aynı yerde 140-170 gibi anormal derecede farklı değerler okuyorsa cihazı servise göndersin. |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Fazla lafa gerek duymadım terkettim orayı.
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
değer her arabada farklı çıkar sıfır iki aracı yanyana koy birbirini tutmaz itibar etmeyin kafanızada takmayın, ayrıca servislerdeki ikinci el bölümleri servisin dışında çalışır hesapları ayrı.
|
|
![]() |
|
bunlarınki birmiş. ama çok kötü bir dolandırıcılık kokusu vardı içeride.
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
heryerde boya kalınlığı aynı olmayabilir, şöle de bi durum var; pasta cila yapan bi arkadaş makinayı bi kısımda gereğinden uzun tutması bile sonucu etkileyebilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |