![]() |
|
motor arıza lambası hk.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İbrahimb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2012 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 14:55 |
selam arkadaşlar;
bende 2002 model 307 xt var triptonik.. Aracımı LPG de kullandığım zaman sürekli Antipollution Fault arızası veriyor ve arıza lambası yanıyor. Fakat benzin de kullandığım zaman 1-2 km sonra kendiliğinden lamba sönüyor. Servise sorduğumda önemli bir durumun olmadığını söylüyor.. bir de cumartesi akşam üstü işten çıktım 16:00 da. 500 metre gittikten sonra ana yola çıkacağım vites 4 ten 3 e düşerken aotomatic gearl faoul diye bir yazı çıktı ve şanzımanı kilitledi. Araç manuele de geçmedi.. Hemen arkadaşımı aradım stop et bi daha çalıştır düzelir dedi ve yaptım düzeldi.. Şimdi servisi aradım oda aynı şeyi söyledi.. Servise geldiğinde bilgisayara takar bakarız dedi.. bu durum beni çok üzdü.. Bu konuda ki fikirleriniz neler? Yada böyle birşey başına gelen oldu mu?
Dönüşlerinizi bekliyorum.
|
|
İbrahim Bitek
|
|
![]() |
|
İbrahimb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2012 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu sorunu benden başka yaşayan olmadımı arkadaşlar? edstek ve fikir lütfen...
|
|
İbrahim Bitek
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Antipollution Fault hatası genelde kalitesiz yakıtla alakalıdır, çoğu peugeotda bu uyarı görünür özellikle lpg'li olanlarda, alttaki konuya bi göz atın
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=22961&title=antipollution-fault-hatas |
|
![]() |
|
LPG ayarlarını biraz açtırayım o zaman, bir de arkadaşların dediği gibi sabit bir yerden alayım LPG yi..
teşekkür ederim..
|
|
İbrahim Bitek
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |