![]() |
|
Sticker ve Anahtarlık Sipariş Sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 10:12 |
||
Sticker ve Anahtarlık sipariş verme sistemini tamamladım, geliştireceğim.
http://www.peugeotturkey.com/siparis/ Siparişte herhangi bir hata veya sorun alırsanız bana bildirmenizi rica ediyorum. ![]() ![]() Düzenleyen GökhaN - 03 Aralık 2012 Saat 22:13 |
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Gökhan hocam elinize sağlık sipariş düşünüyorum.
Yalnız gözümden kaçmışsa kusura bakmayın, anahtarlıklardan haberim yoktu nasıl bir şeyler görmem için link var mı?Teşk.
|
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
resmi ekledim tek tek çekip ayrı ayrıda eklicem akşam. ![]() |
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Teşekkürler
![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Gökhan bunlardan Murat'a bırakırsan iyi olur, geçtiğimizde alırız ordan
|
|||
![]() |
|||
||
bırakıcam adetli hazırlım. |
|||
![]() |
|||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
||
hee hocam bizim burda finansbank ile kuveyt turk yok biz napıcaz.nerden para yatırcaz.
|
|||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|||
![]() |
|||
||
kısa bir süreliğine yapıcak birşey yok sonra ptt hesabı numarası ve paypal eklicem. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Eft yapma imkanınız varsa olabilir.
|
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
||
paypal olursa çok iyi olur
|
|||
www.gngtasarim.com
|
|||
![]() |
|||
||
bu ara işlerim yoğun azaltim elimden geldiği kadar tüm sistemde kolaylıklar sağlıcam. |
|||
![]() |
|||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
||
.) beklemedeyim.
|
|||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|||
![]() |
|||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
||
bunlar site üyelerine ücretsiz verilse olmuyor mu ? ben istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama daha şık olmaz mı yani fiyatta nedir bilmiyorum 1 tl de olsa ben anahtarlık kullanmadığımdan ilgimi çekmiyor zaten
fakat insan neden para veripte peugeotturkey yazan bir anahtarlık alsın,ama üyelere hediye diye gönderilse hoş olur,kargo ücreti alıcıya ait şekilde kişisel fikrim bu yönde benim
|
|||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|||
![]() |
|||
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
||
yanlış anlamayın da siz hariç herkesin ilgisini çekmiş gibi görünüyo :) demek ki talep var ;)
|
|||
![]() |
|||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
||
benim ilgimi çekip çekmemesi önemli değil ki ,ben fikrimi söyledim nacizane fikrimdir bu ilgisini çeken muhakkak alır.zaten şimdi birsürü tepki mesajı alıcam ya hayırlısı kraldan çok kralcı çıkacaktır muhakkak :) HALA ÖZGÜR BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ, isteyen istediği yerde fikrini beyan edebilir saygı ve sevgi çerçevesinde....
Düzenleyen feline - 04 Aralık 2012 Saat 22:15 |
|||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Kardeşim öyle bedavaya anahtarlık yok, tavla turnuvasına katılıp bileğinin hakkıyla alacaksın. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Herşeyi iyi güzel söylüyorsunuz ki bunlar bedavaya yapılmıyor. Emek para ve zaman harcanıyor. Peugeot Turkey Fun Club gelişmeye çalışmakta olan bir organizasyondur. Biz firma değilizki eşantiyon olarak bunları dağıtalım. Sizde takdir edersiniz ki fiyatları çok cüzzi ve taşın altınada bir elde atmak size zor geliyorsa diyecek lafım yoktur.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
||
ne oldu yav yazmadan cvp lanmıs oldu boş cvp gitti :D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
||
gökhanın da dediği gibi gelişmekte olan bir site.yani kimse ye zor la alıcaksın denmiyor.denemezde aten.isteyen alıyor ve bunu da siteye katkıda bulunmak amacıyla alıyor.bende alıcam mavi anahtarlık bebem mavi oldugu için :D sticker da istiyorum ama ben daha buyuk istiyorum hem www.peugeotturkey.com die bunu ön cama yapıstırcam daha cici duruyor.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
||
ben baska bir peogeot 206 da görmüştüm domain adresini öncama birde alt kısma yapıstırmıs güzel duruyordu.
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |