![]() |
|
Arka Stoplar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asbircan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 09:00 |
Arka Stopların ikiside yanmıyor stopları söktüm ampullerin patlamadığını gördüm siğorta atmış olabilir acaba nerede ve kaç numaralı siğorta olduğunu bilen arkadaş varmı. bu arada frene basılınca yanması gereken,
|
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce sigortalara baktır, kaç numaralı sigorta oldugunu bilemiyorum.. Sorun orda değilse Müşürdendir.. Adı yanılmıyorsam stop müşürü.. Geçen yıl aynı problemden dolayı aracıma değiiştirmiştm. Parça fiyatı 35 TL civarı diye tahmin ediyorum.. Öncelikli olarak Sigortalar..
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
|
asbircan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet söylediğin gibi müşürden kaynaklanıyor parçayı 20 liraya aldım müşürün nerde olduğunuda yedekparçadaki arkadaşa sordum pedalın üstünde olduğunu söyle değişimi kolay 20 liraya halletmiş oldum işi
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fren müşürü 20 tl bence ondandır
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |