![]() |
|
206 cc jant lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 00:09 |
Replika değil ,orjinal 206 cc jant arıyorum lastikleriyle beraber .
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lastiği üzerinde, satıcı ben değilim senin için aradım buldum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-206-cc-orjinel-celik-cant-takim-lasitikleri-de-uzerinde-92788746/detay |
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Temmuzdan beri ilanda satılmıştır muhtemelen .
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
ilan güncellenmedikçe en fazla 2 ay yayında kalır. jant duruyordur ancak çok yüksek fiyatlar ya altı üstü 15 jant yani
|
|
![]() |
|
Aynen utanmasalar 2000 tl yazacaklar arkadaş bu kadar da abartılmaz ,lastigiyle beraber 2.el oldugu için ederi en fazla 1000 tl dir beyler kimse kimseyi kandırmasın .
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
aradığın jant orjianl bir jant sahip olanlarda zaten senin gibi boyle arayıp bulanlar.. bulursun illa ki istedigin fiyata ama zaman lazım sana, yoksa bu fiyatlar normal..
|
|
![]() |
|
1500 tl gibi fiyatlar normal fiyatlar değil .
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Millet iyi ilan veriyor valla. Tek jantın servis fiyatı 263 tl.
|
|
![]() |
|
iyi de bahsedilen jant orjinal rüzgar gülü, gülü seven dikenine katlanır
|
|
![]() |
|
Orjinal servis fiyatı belli beyler neyin kafasını yaşıyorsunuz ? Siz bir telefon aldıgınızda jelatini ve kutusunu açtıgınızda ikinci el olmuyor mu ? Bu adamlar sıfır fiyat gibi yazıyor . Sıfır lastik 500-600 tl arası diyelim 2.el oldugunda yarı yarıya fiyat inmesi lazım .
Bahsettiğimiz jant O.Z ,enkei gibi markalı kaliteli jant değil abartmayın :)
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
ikinci el oluyo ama yarı yarıya düşmüyo :) bahsettiniz jant fabrikasyon jant ve pejo cuların en çok aradığı 1-2 modelden 1 tanesi. 600 e çakmasını alırsınız aranılan model olduğu için piyasası yüksek :)
|
|
![]() |
|
106 gti jantı da çok aranıyor tüm fabrikasyon jantlar aranmakta ,o zaman ben de 1000 tl fiyat biçeyim valla :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |