|
|
Piranha Encore Double Din-Yardımınız lazım.. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
fexzi
3. Vites
Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Piranha Encore Double Din-Yardımınız lazım..Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2012 Saat 15:58 |
|
1-Ses kontrol ünitesi devre dışı kalır mı ? 2-Park sensörünün radyo kaset çalar ile bağlantısı var mı ? Bildiğim üzere araç hoparlörlerine ses aktarıyor,takıldığı durumda park sensörü iptal olur mu ? Deneyimi olan üyelerin bu konu ile ilgili bilgilerini paylaşıp aydınlatırsa çok memnun olurum. ÜRÜN : http://urun.gittigidiyor.com/garaj/piranha-encore-7-0-inc-2din-oto-multimedia-calar-66078311 |
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Alicilik
5. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2012 Saat 21:19 |
|
Fevzi abi,
1- Direksiyon altındaki kumandayı kast ediyorsan. İllaki iptal olur ama Eğer teybin pioneer lardaki gibi W-R(WiredRemote) girişi varsa illaki yapılır. 10 direnç 2 diyota bakar :D 2-Park sensörü de iptal oluyor diye biliyorum. Parksensörü olan bir çok araç teybi değiştirmiyor bu yüzden. Yurt dışında bunun için aparatlar var ama inan çok pahalı pek değecek ürünler değil. |
|
![]() |
|
Umut06
1. Vites
Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2013 Saat 22:44 |
cihazı taktırdınız mı? bende de aynı cihazdan mevcut park sensörü ve kumandayı kullanamıyorum, sizde durum ne? hatta sensörde sorun var diye düşünüyordum ama bu ve benzeri konuları görünce teyp yüzünden olduğunu düşünmeye başladım... |
|
![]() |
|
eray307
1. Vites
Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2013 Saat 23:04 |
|
Bende pioneer avh2350 double din var.Sadece ses kontrol yok koldan,park sensöründe bi problem yok.Ses kontrolünü de ayarlıyolarmış sanırım bi bilene danışmak lazım
|
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
alp2525
1. Vites
Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 Saat 00:55 |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23216&title=tamamen-kend%DD-yaptiim-307me-uygulamalar-%DDnceley%DDn
verdiğim linkten eski 307 ye yapmıştım konsolda nasıl durduğunu görebilirsin çerçeve işinide kendim halletmiştim zımparalayarak ağaçtan yapıp karbon ile kaplamıştım.cihazın içinden çıkan çerçeve hoş durmuyor zaten boşluklar oluşuyor.
kumanda kolu iptal oluyor cihazı takınca ama ben kendim kolu söküp can-bus ile olan veri yolunu kesip dirençler ile basit bir devre yaparak kolu çalıştırmıştım.Aşağıda verdiğim linkten nasıl yapıldığını anlattım umarım işine yarar...
|
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
Umut06
1. Vites
Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 Saat 08:41 |
hocam senin yaptığını okudum gerçekten iyi iş çıkarmışsın ancak benim yapabileceğim iş değil o... kumanda zaten çalışmaz diye düşünüyordum ancak park sensörünün arızası uğraştıracak gibi. sensörler mi arızalı yoksa teyp yüzünden mi çalışmıyor işin içinden çıkmadım... iyisimi ben bir ustaya göstereyim bunu... Düzenleyen Umut06 - 18 Mart 2013 Saat 08:41 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||