Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ankara'da Sağlam Usta Önerisi..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sizofren_bey Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sizofren_bey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Ankara'da Sağlam Usta Önerisi..
    Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2012 Saat 14:04
Arkadaşlar Aranıza Yeni katıldım ..
Forumu genelini Detaylıca inceledim. 
Ama Aracımda Birkaç Sorun Var Bu beni Deli Ediyor..
Ankara'da Sağlam usta Tavsiyeleiniz Neresidr Fazla Düdklemyecek şekilde.
Pug'lara yeni Bindigim için Hep Bmw Ve Fiat Ustam var Ama onlardan Ziyade iyi Bir Pejo Ustaı Arıyorum :)
Sanırım Direksiyon pompasında Arıza Var Tamir'i Masrafı Nerde Yaptıracagım bi El Atarsanız Duamı Alırısnız ;))
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sizofren_bey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2012 Saat 22:47
Yokmu Yardımcı Olacak ! ??
Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 02:28
Orjinalini yazan: Sizofren_bey Sizofren_bey Yazdı:

Yokmu Yardımcı Olacak ! ??

Merhaba,

Bir kaç gün önce benzeri bir konu açılmıştı o başlıktaki bilgiler yardımcı olacaktır sanıyorum linki aşağıda.

Buradakilerin dışında benim aracımı götürdüğüm ve çalışmalarından memnun olduğum (triger'den termostata, üst kapak conta değişimine kadar orada yaptırdım) Atisan kavşağında Vatan Peugeot var. Ustalıkları konusunda sıkıntım olmadı fakat genelde arkadaşların harcamaları ile karşılaştırıldığında bana biraz pahalı geliyorlar özellikle işçilikte forumdan çoğu arkadaşın paylaştığı fiyatlardan biraz fazla maliyet çıkarıyorlar. Orijinal parça kullanıyorlar ve ilgi alakaları gayet iyidir. Ben devamlı bakımlarımı orada yapıyorum.

Düzenleyen tellotello - 03 Aralık 2012 Saat 02:30
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sizofren_bey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 09:27
Eyw Ustam Sagol ..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.