![]() |
|
Ankara'da Sağlam Usta Önerisi.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sizofren_bey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: 5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sizofren_bey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2012 Saat 14:04 |
Arkadaşlar Aranıza Yeni katıldım ..
Forumu genelini Detaylıca inceledim. Ama Aracımda Birkaç Sorun Var Bu beni Deli Ediyor.. Ankara'da Sağlam usta Tavsiyeleiniz Neresidr Fazla Düdklemyecek şekilde. Pug'lara yeni Bindigim için Hep Bmw Ve Fiat Ustam var Ama onlardan Ziyade iyi Bir Pejo Ustaı Arıyorum :) Sanırım Direksiyon pompasında Arıza Var Tamir'i Masrafı Nerde Yaptıracagım bi El Atarsanız Duamı Alırısnız ;))
|
|
![]() |
|
Sizofren_bey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: 5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sizofren_bey
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yokmu Yardımcı Olacak ! ??
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Merhaba, Bir kaç gün önce benzeri bir konu açılmıştı o başlıktaki bilgiler yardımcı olacaktır sanıyorum linki aşağıda. Buradakilerin dışında benim aracımı götürdüğüm ve çalışmalarından memnun olduğum (triger'den termostata, üst kapak conta değişimine kadar orada yaptırdım) Atisan kavşağında Vatan Peugeot var. Ustalıkları konusunda sıkıntım olmadı fakat genelde arkadaşların harcamaları ile karşılaştırıldığında bana biraz pahalı geliyorlar özellikle işçilikte forumdan çoğu arkadaşın paylaştığı fiyatlardan biraz fazla maliyet çıkarıyorlar. Orijinal parça kullanıyorlar ve ilgi alakaları gayet iyidir. Ben devamlı bakımlarımı orada yapıyorum.
Düzenleyen tellotello - 03 Aralık 2012 Saat 02:30 |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sizofren_bey
Eyw Ustam Sagol ..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |