![]() |
|
Yakıt deposu kapağı ve yan çıta |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
fenersel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 Saat 15:47 |
|
Merhaba arkadaşlar 97 model 106 xr aracım var, geçen gün kilidini açamayınca kapağı kırdım elinde olan varsa alabilirim.
Ayrıca yanlardaki çıtalardan arıyorum.
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende ön çıtayı arıyorum tampon bandıymış ismi
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Burak yanlış hatırlamıyorsam iş yerin ikitelli organize sanayide, atatürk oto sanayi sitesinde bir dünya çıkmacı var istediğin parçayı kesin bulursun |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
evet abi öyle ama çıkamıyorum buradan cumartesi günü sponsorumuz olan oto efe ye gidicem yakın bana ben bi nabız yokluyorum yinede buradan :))
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
fenersel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
|
aklımda olsun haftasonu araştırcam biraz
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |