![]() |
|
yakıt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
farabi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2012 Konum: işçi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 Saat 08:36 |
|
arkadaşlar 2006 model x design var ben de benzinli 1,4 şehiriçi 50 kuruş yakıyor yani 100 tl.lik benzinli 200 km gidyorum. arabayada yeni balkı yaptırdım bir şey değişmedi
bu normal mi yoksa bir pronblem mi var. manisa da yaşıyorum bu arada
|
||
![]() |
||
farabi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2012 Konum: işçi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence de fazla tahmini ne kadar yakması lazım veya neden yapar. 100 km 11 litre yakıyor varsa başka fikirleri olan yazsın lütfen. |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Hocam kısa mesafelerde kullanıyorsanız normal, atıyorum 2-3 km gidip stop ediyorsanız normal ama 10-20 km gidiyorsanız fazla yakıyor
|
||
![]() |
||
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hava filitresinin kapağı tam oturmamış olabilir ,mazot filitresini kontrol ettir,yakıtı shell den al power gtl diesel olsun motor ısınmadan araca yüklenme birde aracında elektirim aksamıyla ilgili bir şeyler yaptıysan ki önemli beyin hafızası karışıyor aracını bilgisayara bağlat hataları sildir ,siinmeyen hatalar için parçaları değiştir sorun kalmaz diye düşünüyorum
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Gözünüzden kaçmış sanırım araç benzinli |
||
![]() |
||
MBozkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
|
o kadar yakması çok anormal nihayetinde 1.4 motor.işin ehli bir ustaya gitmelisin bence bilende yazıyor bilmeyende ;)
|
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
merhaba arkadaşlar...pegueot 206 xr auto 1.4 araç aldım ve foruma kayıt oldum...2002 model araba...araba kullanmaya daha yeni başladım bu yüzden otomatik vites aldım...ama şu sorununm var ki ...YAKIT...bu araç şehir içinde çok yakıyor galiba...50 tl lik benzin aldım...70 km yol yaptım ve ışık yanmaya başladı...ne yapmam lazım...bir de araba bakımı ve kullanımı konusunda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...
teşekküler
|
||
![]() |
||
|
Hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun, bakım geçmişini bilmiyorsanız hemen motor yağı, yağ,hava ve polen filtrelerini değiştirin. |
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
teşekkür ederimm.bir de bu araba yakıt ışığı yanınca ne kadar yol gider...bu araç ile ilgili bilmem gereknler nelerdir...hangi yağı kullanmalıyım...filtreleri nerden nasıl bulabilirim..
|
||
![]() |
||
|
BU YAKIT konusunda ne yapmalıyım?lpg mi taktırmalıyım acaba?şehir içi kullanıyorum genelde...2 km ya da 5 km bazen de 1km gidip park ediyorum arabayı...40 tl ile 70 km yol yaptım böyle kullanarak...bu normal mi?
|
||
![]() |
||
|
Ortlama 7 lt yakıt kalınca ışık yanar gideceği mesafe araca göre değişir, 2-3 km gidip stop etmek yakıtı çok arttırır, özellikle soğuklarda 4-5 km sonra araç normal yakıt değerlerine ulaşır, lpg taktırırsanız kışın 1-2 km'yi benzinle gidersiniz zaten, araç ısınmadan lpg'ye geçmez, filtreleri forum sponsorumuz olan http://www.peugeotmarket.com/ dan temin edebilirsiniz |
||
![]() |
||
engin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
|
yakıt kış için gayet normal ist şehir içi trafik kısa mesafe falan bunlar büyük etken bende 2011 model var 1.4 kışın şehir içi 450 ile 500 arası şehir dışı 220 ile 250 arası değişiyor.Bence benzinli araç için ist şartlarında normal 5 yada 10 km lik yolu 20 30 dk alırsan araç ne yapsın benzin neyapsın
|
||
206+ 2011 alüminyum gri
1.4 benzin |
||
![]() |
||
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
|
benim araçta yol bilgisayarına göre 11,4/100 km diyor. km de 50 kuruşu geçiyor. servisi aradım. subap ayarı yapmak gerekebilir dedi. aracım 1.4 benzinli 206
|
||
206 1.4 feline 2006 model
|
||
![]() |
||
Peregrin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
|
Merhaba arkadaşlar,
İmzamdaki aracı şubat ayından beri kullanıyoruz. 50 kuruş civarı bu araçlar için maalesef normal. Hele şehir içi olunca. Vergi zammından önce 50'nin altındaydı, şimdi üstüne çıktı. Gidilen yol 10km gidiş, 10km geliş E-5 trafiği. 10.000 bakımı da yeni yapıldı bu arada.
Düzenleyen Peregrin - 15 Aralık 2012 Saat 09:53 |
||
2005 206XT 1.4 Benzin Otomatik Cam Tavan Sunroof Siyah
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |