![]() |
|
P.T. Tavla Turnuvası Şampiyonu 307 Bursa |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Yazar | ||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 Saat 20:45 |
|||
P.T. Tavla Turnuvası Şampiyonu 307 Bursa arkadaşımızı tebrik ediyoruz. Turnuvaya katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Sıralama 1.307 Bursa 2.ezelefe 3.hsnsnl(hasan) Arkadaşlar yönetimden aldığım yetkiyle ödüllü tavla turnuvası düzenliyorum. Ödüller Birinciye Peugeot Turkey T-shirt İkinci ve üçüncüye Peugeot Turkey anahtarlık Oyun Kuralları 1. Turnuva katılımcı sayısına göre 16 veya 32 kişi ile düzenlenecektir, ilk başvuran arkadaşlar katılmaya hak kazanacaktır. 2.Turnuva facebook, mynet, mesenger gibi sitelerde oynanacak, eşleşen arkadaşlar kendi istedikleri site üzerinden de oynabilirler. 3. Oyunda normal bitiş 1, mars 2 puandır. 4.Katlama yapmak yasaktır 5.Oyunlar 5 (Beş) puan üzerinden oynanacaktır. 6.Kuralar tarafımdan çekilecektir. (Kendim katılmayacağım) 7. Oyunlar katılımcı sayısı tamamlandıktan sonra belirtilen tarihte başlayıp 2 gün içinde oynanacaktır. 8. Oyunlar oynandıktan sonra oyun sonucunun bu sayfada bildirilmesi gerekmektedir. Oyunlar 1.Tur, 2.Tur, Çeyrek Final, Yarı Final ve Final şeklinde oynanacaktır. Yarı finalde elenen arkadaşlar kendi aralarında üçüncülük için 1 oyun daha oynayacaktır. Katılımcılar güncel olarak mesaja eklenecektir. Katılımcılar 1.307 bursa 2.hsnsnl 3.ibrahim.kut 4.mekanuaes 5.ezelefe 6.fxmen 7.Alicilik 8.gngburak Düzenleyen GökhaN - 13 Aralık 2012 Saat 10:20 |
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Yazdım Salih hocam, görelim bakalım hünerlerini :)
|
||||
![]() |
||||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
bende 101 turnuvası istiyorum
![]() |
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
keşke iyi bir tavla oyuncusu olsaydım bu etkinliktende geri kalmazdım :)
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|||
benıde hemen yazın:))
|
||||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||||
![]() |
||||
|||
Eklendi ![]() |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Geliyom hacım yaz beni de mümkünse gerçek bir ortamda oynamak isterim ankara lı birisi ile olursa daha çok şansım olur (anladınız siz)
Düzenleyen ibrahim.kut - 29 Kasım 2012 Saat 23:13 |
||||
![]() |
||||
|||
Ekledim hocam, kurada Ankaralı biri çıkar belki şans belli olmaz :)
|
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
abi benide yaz maksat eglenmek olsun kaybedince bi kaybımız yok nede olsa prof olmasada az bi bilmişligim var :)
|
||||
|
||||
![]() |
||||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|||
+1 bende varım iş saatlerıme denk gelmeyen bır kura olursa sevınırım vardıyalı calısıyorum
|
||||
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
||||
![]() |
||||
|||
Profesyonel olmaya gerek yok Burak, biraz şansda lazım bakarsın şampiyon olursun
Eklendi
Kuralar çekildikten sonra eşleştiğiniz arkadaşla iletişime geçip 2 gün içinde istediğiniz saatte oynayabilirsiniz. |
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Güzel bir olay serkan abi de oyunu ne zaman nasıl oynıcaz onu anlamadım ben.
|
||||
![]() |
||||
|||
ben şansla şampiyon olursam sıfır pug isterim
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|||
tamam dır sağol |
||||
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
||||
![]() |
||||
|||
Ali atıyorum kuralar çekildi ve ikimiz eşleştik, turnuva başladı, ikimiz iletişime geçip 2 gün içinde müsait olduğumuz bi zamana karar verip messenger, facebook veya herhangi bi site üzerinden oynayacağız, sonra 2.tur eşleşmeleri, çeyrek final diye aynı şekilde devam edecek Düzenleyen Serco05 - 30 Kasım 2012 Saat 13:42 |
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Müsait olduğum vakitde olursa ben de varım.
|
||||
![]() |
||||
|||
Ekliyorum, eşleştiğin arkadaşla iletişime geçip isteiğiniz zaman oynayabilirsiniz |
||||
![]() |
||||
|||
Tmm dır abi teşekkür edeirm. |
||||
![]() |
||||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
|||
benide eklermisiniz
|
||||
www.gngtasarim.com
|
||||
![]() |
||||
|||
Eklendi |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |