![]() |
|
Tartışmalı Bir Sorum Var Peugeot Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 Saat 19:22 |
Arkadaşlar ve abilerimiz. Ben yıllardır Peugeot'ta biniyorum. babamda peugeot'a binerdi. şuanki aracım 307 bu arabaların süspansiyonları çok sert bunun elbet artıları var eksileri de pek diş doldurmaz. fakat 307 nin iç kısmından çok ses geliyor. acaba 308 veya 508 demi böyle ? birde ben Peugeot'un VW'den daha sağlam ve daha ileri bir araç olduğunu düşünüyorum aracımı satıcam ama VW yada Peugeot düşünüyorum ama aklıma Peugeot daha çok yatıyor. Sizin Düşünceleriniz nedir 2 marka hakkında ?
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla bende de çok sesgeliyor ne yazıkki ancak alman almandır derim ben..
|
|
![]() |
|
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
malesef yolu fazla hissettiriyor.ama herşeye rağmen peugeot'nun yeri bir başka...
|
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bu araç içi sesler dış ortamada bağlı araç lastiği ses yapabilir. Camlardan kapı döşemelerinden heryerden ses gelebilir. 2006 model 206 kullanıcısıyım. Araç sağından solundanda ses gelmiyor pek cam lastiği haricinde gayet memnunum. yeni 308 amcam kullaıyor araç içi seste yok denecek kadar az. VW lede Peugeot kıyası yapılmaz. Konfor olarak VW her zaman bir adım önden maalesef
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Evet Biraz Ses Sorunu Var . Gökhan Arkadaşımızın Da Dediği Gibi vw peugeottan daha konforlu , parasındanda anlaşılacak bir durum . Wv Nin Hangi Markasını İstiyorsun Acaba ? Şahsen Ben Peugeot haricinde 1 . kullanmak isteyeceğim araç yeni opel astra 2. ise jettalardır , opelede bak derim .
|
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
siz bide 106 kullanın :) ama herşeye ragmen duruşu sportif görünüşü vazgeçilmez ediyor insanı
|
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
alman her zaman fransizlardan 2 adım öndedir. :)
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Peugeot dışı bir marka pek içime sinmiyor karakterimi yansıtmıyor açıkcası. Peugeot'tunda bu nazı beni öldürecek :D VW nin bitek Passatı iyi hoş başkada bişeysi güzel değil, Opel ASTRA evet gerçekten çok harika yapmış adamlar ;) ama ona daha çok yakınım çünkü 2013 ten sonra Opele PSA motor vericek :D yakında 1.6 HDI Opel ASTRA lar geliyor piyasaya ;)
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
illa pejo olcak diyorsan 407 yi dene derim :)
|
|
![]() |
|
Al bendede okadar =)
|
|
![]() |
|
hiç 407 kullanma fırsatım olmadı ya. aslında oda vardı düşüncelerimde.
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla süspansiyon var mı yok mu bilmiyorum, bir sonraki servise gittiğimde amortisörlere mutlaka baktıracağım, işle ev arasındaki yolda yeni bir çukur oluştuğunda mutlaka haberim oluyor
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
407 İyidir İyi .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |