![]() |
|
sticker :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 Saat 15:01 |
Az önce arabayı evin önüne park ettim ve indiğimde farkettim ki GarageTürk açılışında Gökhan'ın yapıştırdığı stickerın aslan motifi ve T harflerinden biri yok:( kendiliğinden düşeceğini sanmıyorum nerde oldu bilmiyorum ama sanırım çocukların işi...:(
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belki birinin aslan logosuna ve T harfine ihtiyacı vardı.
![]() Düzenleyen Serco05 - 29 Kasım 2012 Saat 15:13 |
|
![]() |
|
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
bak hiç böyle düşünmemiştim Serkan abi
![]() |
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sen kalan harflere dikkat et yarın birgün bizimkilerden eksilen olursa tamamlarız.
![]() |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
kim yaptıysa sıkıştırıp joplayalım. :P
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Bende dıyordum sokerler dıye ama arabayı daha yıkamadım hıc,herhalde kırlı dıye dokunmuyorlar :D
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
inandugcar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inandugcar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende arka bagajdaki eksik olan 206 ve GTI stickerlarını getirttim ama yapıştırmaya korkuyorum gene söküp götürürler diye. :)
|
|
![]() |
|
Çok kötü duruyodu diğer harfleri de söktüm mecburen, bir daha ki organizasyona bir daha yaparız inşallah...
|
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
:) allahtan bizim burda söken yok sadece jantlardaki peugeot aslanlarımın 2sini çalmışlar :D
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynı dert bende de var T harfim yok :)))
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
:) :) adres ver gelelim :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |