![]() |
|
Stepne bölümünde su :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 Saat 14:16 |
Merhaba Arkadaşlar,
Bugun bagajdan birşey alırken noldu benim stepne diye bakarken stepne altında bir miktar su olduğunu farkettim. Daha önce olmadığına eminim. Dikkatlice bakmama rağmen dokunarak suyun nerden girmiş olabileceğini bulamadım. Forumda bir kaç başlığı okudum fakat kafamda bir çözüm oluşmadı. Dikkatimi çeken şey ise stepneyi çevreleyen aksama baktığımda sanki terleme yapmış gibi ıslak durumdaydılar. Bu suyun nerden girmiş olabileceği hakkında fikri olan var mı? Ayrıca geçen yıkamaya vermiştim tazzikli su ile yıkıyorlar acaba o ara girmiş olma imkanı var mı? Alttan falan bu suyun girebileceği bir yol var mıdır aracaçlarımızda yardımcı olursaniz sevinirim. Fotoğraflarını çektim su gölet şeklinde stepne yuvasını doldurmuş olmasa da biraz var. ![]() ![]() ![]() Vakit olunca servise de uğrayayım, ben sorunlu adamım yapamam böyle
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi tampon daki bagaj havalandırmasından giriyor. Havalandırmanın tanesi 60 tl mi neydi serviste. tamponu sökebilirsen havalandırma yı görüceksin onun çevresine parmağınla slikon sıvarsan tamamdır.o kısım çok su gördüğü için görevini bitirmiş oluyor zamanla.
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
hatta yerinide tarif edeyim en son resimde ki o pastik parçanın altından giriyor. delikli havalandırmalı parça varya. eğimli olan o plastik parçayı sökersen belki ulaşabilirsin o kısma. bendede vardı o su ki hala duruyordur :D
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Forumda bununla ılgılı bır arkadasımız yapmıstı hatta detaylı resımlı bır calısması vardır,arastırmanı onerırım forumda.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
serdar5252 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: ordu/fatsa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdar5252
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bendede var fıtılı değiştirdim ama fayda görmedim.bılgılerınızı degerlındıreceğim saolun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |