![]() |
|
tesisat koyduk neler oldu :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 Saat 14:47 |
İçerideki ses düzeyi kalıcı duyma bozukluğuna yol açabilir.
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
puglar hassam ama o tesisatı hangi arabaya koysan aynı dert oluyo tofaşlarda stop lambalarının vidalarının söküldügünü duymuştum :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Salıh benım stoplarla basım belade o yuzden :D
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
nazardandır :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
bu arabalar üretildiğinde öyle bir ses sistemi daha üretilmemişti belki de :)
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bas vurunca çatlayan cam gördüm.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
dikkat et cami patlatma ben youtube da sacı titreyen araba bile gördüm aradım şimdi biraz ama bulamadım
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi pejolarda yüksek bass a dikkat et.
Ben 206da JBL gt5-12 kullanıyordum. İnan arkadakinin nefesi kesiliyordu. Arabadaki çoğu yerden ses gelmeye başladı zamanla anladımki gerek yok. Sonrada o sesleri kesmek için uğraşacağım bassı değiştirdim gibi bişi oldu. Şimdi forumdaki ahmet abiden aldığım powerbass takılı. 300w rms olmasına rağmen jbl gibi deprem yapmıyor tomnları daha yerinde ve düzgün veriyor. Hem o kafa kıran sertlik gitti hemde daha hoş bir ses yakaldım. Artık tam bassta bile çatur çutur sesler gelmiyo arabadan. |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
benim toyotoda 1100 lük jbl bass 2000 lik anfi vardı arabanın plaka fırladı :D
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |