![]() |
|
307 sw ön cam bilgilendirme ekranı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tankut67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 Saat 11:49 |
Merhaba arkadaşlar.. Bu sabah bismillah marşa bastım ön bilgilendirme ekranı aydınlık ama içinde harfler yok..Stop edip bir daha çalıştırdım düzelme olmadı..Neyse iş acil yola koyuldum arada bir kere içindeki sayılar ve radyo ekranı gözüktü..Sonra yine kayboldu..En sonunda birkaç kez üstüne vurdum düzeldi ama sonra yine yazılar gitti.Ekran aydınlık ...Yetkili servisi aradım değişmesi gerekir dedi..Kablosunda filan bir problem olamaz mı dedim yok değişmesi gerekiyor dediler..340 tl+kdv......Başka bir çözüm yolu yada bu işin uzmanı olan bir usta tavsiye edecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum...İyi günler..
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam o cevabı veren arkadaş bendim, bu sorunun başka çözümü olmadığı için diğer arkadaşlar cevap verme gereği duymamış olabilirler forumda aynı sorunu yaşayan bütün arkadaşlar yeni ekran aldılar tamir ettirebilen yok henüz tavsiyemi tekrarlıyorum 206 ekranı alın 307 ekranları solma yapar kroniktir
|
|
![]() |
|
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
forumda özgür arkadaşımıza bi sorun ben dahil bir çok kişi ondan aldık ekranları ve memnun kalmayana rastlamadım henüz... 160 TL idi fiyatı...
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
|
tankut67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Teşekkürler arkadaşım..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |