![]() |
|
Sinyal patlaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 Saat 00:40 |
Merhabalar arkadaşlar. 2003 model 2.0, 307 sahibiyim. Şu suralar sık sık sağ ön sinyal lambası arızalanmaya başladı. Neredeyse ayda bir lamba patlıyor, bende lambayı değiştirtiyordum. Ta ki bugün birşeyi farkedene kadar. Bu akşam işten eve gelirken sağ sinyal verdiğimde, sinyalin hızlı hızlı yanıp söndüğünü, yani yine lambanın patladığının farkına vardım. Kontrol etmek için araçtan indim, baktım sinyal yanmıyor. Yine patladı diyip o sinirle çamurluğa hızlıca vurdum, bir baktım sinyal yanmaya başladı :) sanırım bu kadar zaman boşuna ampulleri değiştirip durmuşum. Peki bu arıza neden meydana gelir? bu kadar zaman hadi ben anlamadım, ampulü değiştiren elektrikçide mi farkına varmadı bir temassızlık olduğunu. Hatta en son değiştirdiğinde pas yaptığını söyleyip, pas sökücü sıktı sinyal yuvasına. Ne yapayım ben şimdi, Led sinyallerden alsam problem çözülürmü?
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sınyalın sasesını cızıkler atın ve +sı olan ucu tornavıda ıle alttan kaldırın tekrar deneyın ondan sonra veya +ucu da tornavıda ıle cızıkler atın, pas sokucude ıse yaramamıs bellıkı..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |