![]() |
|
Hangi Telefonu Kullanıyorsun? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2012 Saat 23:55 |
Bakalım Peugeot severler hangi marka ve model telefon kullanıyor. Forumda en çok hangi marka tercih ediliyor.
Memnun olmadığımız özelliklerinide yazabiliriz Benim tercihim: Sony Xperia S, 12 Mp kamerası var ama ciddi anlamda odaklanma sorunu var, odaklanana kadar poz veren insanları yaşlandırıyor ![]() Düzenleyen Serco05 - 29 Kasım 2012 Saat 00:03 |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
nokia 5800 expres music
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samsung galaxy note / telsim
Düzenleyen cigdemilker - 29 Kasım 2012 Saat 00:08 |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
hattımızıda yazsak mı :D avea lıyım çok havalıyım huehue :)
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Olabilir, hatta memnun olmadığımız yönlerinide yazabiliriz |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
avea hattımdan memnunumda telden memnun değilim bazen donup kalıyo bazen de kendi kendine kapanıyo.mesela mesaj gönderirken kendi kendine kapanıyor.
|
|
|
|
![]() |
|
matrix506 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: tytyt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matrix506
NOKİA C6-01
|
|
...fhygf..
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
iPhone 4S
eksik yönleri uzun konuşmalarda çok ısınıyor. 3g den edge e geçerken hatta kopmalar olabiliyor. Şarjı çabuk bitiyor |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kendim androidle bayadır ilgileniyorum.
Evde anne baba kardeş hTC kullanıyorduk kardeşim Samsung deneyim dedi Geçen sene s2 aldık SAmsungda kulandım iphone da ama hTc nin tadını hiç bir telefonda bulamadım. hTC ye 4 sene önce Touch HD ile başladım Şİmdi amirali HD2 kullanıyorum. Touch HD de winmo 6.1 vardı 6.5 yaptım SD den android 1.6 fln denedim ama şimdi HD2 de nativeSD metodu ile cihazı hafıza kartından çalıştırıyorum. Nand bellek 6mbps iken Hafıza kartı 10mbps aktarıma sahip aynı zamanda 512mb olan romu 4.6gb a çıkardım. Resmen uçuyoruz. Ayrıca android 4.1.2 kullanıyorum inanın atın diğer telefonları :D |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
nokıa 6220 clasic
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
motorola razr xt910
Düzenleyen KenBlockJR - 29 Kasım 2012 Saat 00:55 |
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
i phone 4s 32gb siyah android s3 e de geçmeyi istemiyor değilim hani :)
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
nokia 3110
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
sony xperia z tek kelimeyle süper hızlı telefon
Düzenleyen 206x-line - 13 Mayıs 2014 Saat 23:24 |
|
![]() |
|
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
htc- Her şey değişti, Vodafone'la:)
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
az bekle ismail s4 lansmanı oldu olacak. s3 paçavra olduydu artık hattın yanında bantlayıp promosyan diye verecekler. çok para verme ekleme: artık samsung oval köşe kullanamayacak apple yüzünden samsung taraftarları alışmaya başlasın inşaat kalaslarına ![]() Düzenleyen Alicilik - 29 Kasım 2012 Saat 01:19 |
|
![]() |
|
Seninki biraz reklam oluyor Muhammed ![]() |
|
![]() |
|
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Ekmek parası diyelim Serkan abi:)
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
|
Hem çalışan hem kullanıcı olarak destek oluyorsun işyerine üstüne bide reklam ![]() Düzenleyen Serco05 - 29 Kasım 2012 Saat 01:27 |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Samsung Galaxy S (AT&T versiyonu Captivate diye geçiyor aslında). Avea
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |