![]() |
|
106 XS Ön Çıta |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 Saat 10:22 |
ben aracı aldıgımdan beri yok o parça degiştirmiyorum
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim . Fiyat hakkında bir bilgin varmı ne kadar olur tahmini bu tampon bandı ?
Düzenleyen mekanuaes - 30 Kasım 2012 Saat 10:05 |
|
|
|
![]() |
|
bilen yokmu bunun adını :)
|
|
|
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
herkes farklı söylentiler içinde benim bildigim ismide (tampon bandı) onuda sponsorlarımıza danışın direk
|
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
Arkadaşlar aracıma Ön tampon için çıta arıyorum gerçi adının çıta oldugundan da emin değilim :) resimdeki yerin parçsını arıyorum yardımlarınızı rica edicem .(Konuyu yanlış yere açmış olabilirim k.bakmayın)
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |