![]() |
|
Peugeot 307 XT Premium fren balatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yusufsemi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufsemi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2012 Saat 11:20 |
MErhaba arkadaşlar geçen hafta ben de bir 2006 model 307 alarak aranıza katıldım.
Bir sorum olacak. Frene bastıkça frenlerden tiz bir ses geliyor. Balatalar bitmiş diye düşünüyorum. Yedek parça sitelerinde bir sürü marka var. Tavsiye edebileceğiniz iyi bir marka var mı? Yoksa servise idip orada orjinal balata mı tktırayım. Bir de fren disklerinin normalde kalınlığı ne olmalıdır. Bilgisi olan var mı?
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla benimkiler orjinal ve durumu baya iyi olmasına rağmen ses yapmaya devam ediyor..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun, balataların ses yapması bittiği anlamına gelmeyebilir, bence güvenilir bir ustaya kontrol ettirin eğer değişmesi gerekiyorsa tavsiyem orjinali ile değiştirin orjinal taktırmak için servise gitmeniz şart değil forum sponsorumuz şahin peugeottan orjinal balataları temin edip güvenilir bi ustaya taktırabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |