![]() |
|
307 1.4 hdi bakım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 Saat 19:11 |
merhaba arkadaşlar az önce aracımı bakımdan cıkardım araç 307 2003 1.4 hdi aldığım malzemeleri bir pug parca ve malzeme satan bi yere gittim ordaki ustanın yardımıyla aldım aldıklarım yağ filitresi, 4 litre total 10/40 dizel yağ, hava filitresi, polen filitresi, 3 litre kırmızı antifiriz, ön ve arka cam sileceklerini aldım bunların yanında usta emeği dahil 165 tl para verdim bu aracımın ikinci bakıma girişi öncekini babam yaptırmıştı ne kadar harcadı hiç bilmiyorum sizce fiyat normalmi...
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınızın bakımını sakın geçiktirmeyin ben geciktirdim bakımdan sonra hemen ilk binişte bile hissettirdi bakımın faydasını öyleki aracım çok yakmaya başlamıştı gaza basıyodum işlemiyodu sanki gaz bide ankarada her gün kullandığım güzargahtaki rampayı 120 km hızla cıkarken arac bilgisayarı 11 - 12 litre arası anlık tüketim gösteriyodu ama az önce aynı hızda 8,50 litre çivarı tüketim gösterdi hemde araç sanki atikleşti ve çekişi düzeldi gibi
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Total 10/40 yağ :50 TL
yağ, hava, polen filtreleri :45 TL Kırmızı antifiriz 3LT :30 TL işçilik :20 TL silecekler kaliteye göre değişir fiyat normal gibi görünüyor |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
yağ 50 hava yağ polen filitresi 30 kırmızı antifiriz 20 iki silecek alındı ve arka silecek lastiği değiştirildi 25 işcilik 40 (belki 6 belki 7 yere sordum herkez 50 tl işçilik istedi arac dizel diye en son biriyle 40 tl ye anlaştık adam ustüne bide motoru gaz yağı ile yıkadı)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam filtrelerde ve antifizde markaya göre fiyat farkı olabilir ama işçilik biraz fazla olmuş İstanbulda malzemeleri alıp giderseniz çoğu yer 20 TL'ye bakımı yapıyor Ankara piyasası biraz pahalı sanırım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |