![]() |
|
206 + URBAN YAKIT TÜKETİMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BÜNYAMİN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2012 Saat 17:11 |
Arkadaşlar 12 gün önce 206 + Urban aldım aracım şuanda 700 km'de ve 100 TL'lik mazot ile 300 KM yaptım yani çok yakıyor km'de 30 kuruş acaba ne zaman normale döner
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hayırlı olsun,ilk4-5 bin km'den sonra normale döner dostum, gerçi çokta fark beklemeyin 25-26 krş civarında normal yakıt değerleri, şehir dışındada 20 krş civarında
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ya çok fazla zorladiniz yada yanlışlık var.2010 model araçtan bendede var. 32bnde aracim.50 tl mazot ile 280 km yol yapıyorum. aracınız dizel dimi ? (mazot demissin gerçi ama genede sormak istedim )
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla sizinki koklamanın da ötesine geçmiş hocam maaşallah
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
valla o civar oluyor maşallah nazar değmesin tü tü tü :p
şehir içinde full depo en son aldıgım işte 190tl mazotla 880 km yol yaptı. en son şehır dışıda 185tl mazotla 1280 km yaptı.(hız 90-120km arası) araç 3 kişi ve iki tanede valiz vardı
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
30 krş'luk zamdan öncemi sonramı hocam, 1280 km yaptığınızda mazot lt'si ne kadardı? |
|
![]() |
|
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Serkan abi 200 TL ye fulledim 47 litre aldı Bursaya gittim benim aracla 130 civarlarında dolaştım otobanda şu an 900 kilometre oldu çevrek depo gösteriyo... hız sabitleyici işinide yapsak bi ara tadından yenmicek..:)
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
|
Güzel değerler Muhammet, hız sabitleyici işini hallederiz, yarın ben Murat'ı arayıp sorayım cihaz çalışıyormu diye, orda bağlanamazsan bu tarafa bekleriz seni, 4 aralıktan sonra hemen hemen hergün müsaitim beraber gider hallederiz. |
|
![]() |
|
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Tamamdır abi benimde bakım geldi cuma gidicem garagetürk'e deneriz ustayla gittiğimde, beceremezsek rahatsız edecem seni.:)
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
|
Estağfurullah kardeşim rahatsızlık ne demek memnun olurum, mini bi buluşma olur sen,ben,Turan Abi (istanbullu_3438) ![]() |
|
![]() |
|
hocam tam hatirlamiyorum yanlış olmasında kurban bayraminda çıktık işte.full istasyonundan almiştim yanliş hatirlamiyorsam 4.17 den almiştik
|
|
![]() |
|
Çok iyi hocam yakıt değerlerin, ben tatilde 3.366 Km'de 590 TL yakmıştım, mazotu 4.05 TL'den almıştım km'de 17.5 Krş yakmıştı, Senin araç mazotun lt'sini 4.17 TL'den almana rağmen 14.4 Krş yakmış, çok çok iyi değer, maşaallah diyelim nazar değmesin
|
|
![]() |
|
Diesel araçların arsına dalamak gibi olmasın ama =) daha dün benim pug.. hepsi şehir içi 209.4 km yi 44.76 tl ile kat etmiş... ''2000-2500 tevir de vites değiştirme, araçta sürekli tek kişi, klima açık ve LPG nin litresi 2.66(shell) olcak şekilde yapılan hesaplamadır!'' |
|
![]() |
|
teşekkür ederim hocam sağol. 2003 bmw 320ci de kullaniyoruz oda sağsun 100tl benzinle 140 km gidiyoruz :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |