![]() |
|
206cı arkadaşlar şu araca bi bakın... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2012 Saat 10:59 |
Merhaba arkadaşlar,
Kardeşim ilk arabasını alacak,15-18 bin parası var. Ben 307 kullanıyorum ve çok memnunum. Ona da hem fiyatı bakımından hem de konforu bakımından 206 tavsiye ettim. Kendisi Zonguldak'ta o yüzden o civarda bakıyoruz. Ben aşağıdaki ilandaki aracı buldum, Satan arkadaşla konuştuk, km'si orijinal 42000de diyor, fiyatı da 16500 kadar iniyor. En son 30000 de servise soktuğunu söylüyor. Birde ön sol iki çamurlukta lokal boya varmış. Sizce araç nasıl? Ayrıca plakadan sorgulayabilecek serviste çalışan arkadaşlar yardımcı olursa makbule geçer. Teşekkür ediyorum. İyi günler
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç çok temize benziyor. forumda serviste çalışan arkadışımız var fakat sürekli online olmuyorlar. En güzeli tanıdık sigortacınız varsa onun araştırmasıdır. Hayırlısı olsun şimdiden umarım gönlünüze göre bir araç bulup en kısa sürede alırsınız.
|
|
![]() |
|
ertugrulll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim Şahsi fikrim;
2006 model 6 - 7 yaşında araç, 16500 fiyat vermiş. Üstüne 1000 Tl, Kasko + Sadece Benzinli araç olduğu için Modelide düşük olduğundan biraz çok benzin harcar LPG taktıracağın için üstüne 1000 - 1250 Tl Lpg ücreti koyacaksın. Tabi gözüne içerde batan beğenmediğin temizlik vs. vs 500 de öyle ödeyeceksin. Zorunlu Kaskosu var 300 - 400 arasıda o tutar. Birde Model korozyonu olacak yani araç her yıl 300 - 700 tl arası yaşlandıkça fiyatı düşecektir. 16500 Tl lik araç sana 19000 ile 19500 arası fiyata kadar çıkacaktır. Zaten kampanyalar var. stokları modelleri eritmek için göral ABC aralık kampanyaları başlatacaktır. Ben 27000 tl ye aracımı aldım 1,5 ay sonra 24500 tl lik kampanya yaptılar. Bedevi şansı. Dediğim gibi bu benim şahsi fikrim. Para senin :))
|
|
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Araç güzele benziyor km'side iyi ama ABS bile olmayan araca 16.500 TL bence çok
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
kullanıcıysanız düzgün araca benziyor. keşke abs si de olsaydı
|
|
![]() |
|
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
değmez bu para verilmez bu arabaya arkadaşın saydığı sebepler artı benzinli olduğu için km yapmamış yoksa yıllanmış :)
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Bu paraya baz modeli (ABS yok mesela) çok, aynı paraya araştırsan belki dizel bile bulabilirsin. Hemen karar verme, araştır.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
bu fiyata quiksilver veya feline falan bulunabilir. bu araç bomboş
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Peki sizce 15-18 aralığında 206 nın hangi modeli uygun olur?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
206cc var bende düşünürseniz irtibata gecebilirsinz fiyatta yardımcı oluruz yine
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-babam-beni-satiyor-206cc-grand-garlos-105355129/detay
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
O fiyat aralığına 2004-2005 dizel XT veya 2006 benzinli feline alabilirsiniz |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
temiz dizel bulunmaz ama benzinli quiksilver veya 4 kapı 1,6 bakılabilir. 1,4 benzinli değil de 1,6 110luk benzinli tavsiye ederim. hem 1,4'ten az yakar hem de performansı iyidir.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
araç çok temiz duruyor eğer araç söylediği gibiyse alınır, eğer imkan varsa 18 civarı feline almaya bak
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |