![]() |
|
yeni 307 aldım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
üç100yedi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı üç100yedi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2012 Saat 23:09 |
merhaba arkadaşlar ben 5 gün önce 307 aldım. 2005 model 1.6 110 hp xt modeli 155000km km çok mu fazla birde çok sık sıkıntı çıkaran bir araç olduğunu soyleyenler var. 130 km den aşağı düşmedim 230 kr yaktı yakıt nasıl sizce duyarlı arkdaslara şimdiden tşk.
|
|
307 1.6XT
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. 110 luklar en iyilerde diye biliyorum. Bunun haricinde önemli olan bakımdır inş iyice kontrol ettirmişsinizdir ve bakımlı bir araç almışsınızdır. Yoksa şöyle sorunlu böyle sorunlu kısmına aldırış etmeyin, sizde bundan sonra bakımlarını zamanında yaptırın, siz ona bakın ki o da size iyi davransın
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
hayırlı uğurlu olsun eğer bakımlarını zamanında yapar düzgünde kullanırsanız sorun yaşamazsınız.tabiki ufak tefek arızaları olur arıza yapmayan araç var mı?millete bakmayın kulaktan dolma bilgilerle çok sorunlu olduğunu söylerler bende geçen sene aldım 307 mi her duyan çok sıkıntılı araçmış diyordu.ama bunu diyenlerin bir çoğu 307 sahibi değil hiç binmemiş insanlardı.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
2004 modelı bende var arkadasların dedıgı gıbı ıyı bakarsan sorun cıkarmaz ben aldıktan sonra 12 bın km yaptım suanda 54 bınde arac ılk aldıgımda bıraz masraf yaptım okadar ondan sonra duzenlı baktım bı sorun cıkarmadı cok sukur
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
hayırlı olsun :) iyi bak arabana
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
msertkol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun, benim arabam 182000km de. Görenler sıfır mı falan dediler bir akşam nikah çıkışı arkadaşları bıraktım.
Arabalar bence gayet konforlu ve sürüşü inanılmaz zevkli. Komplike olan her sistem özen ve bakım gerektirir Güle güle kullanın;)
|
|
307
2005 Model XR Otomatik 204500km - BRC Sıralı Sistem |
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın Bende 3 ay önce 2004 model 42.000 de 307 aldım benden önceki sahibi tüm bakımlarını yaptırmış titiz kullanmış km'de belli olacağı gibi bayan arabası :) değişeni yok :) ben çok memnunum herkese tavsiye ederim.
Düzenleyen altugg34 - 28 Kasım 2012 Saat 17:54 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |