![]() |
|
Kıbrıs'ta Peugeot Ustası? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2012 Saat 20:00 |
magosadayım doğu akdenizde. aksları ve şanzımanı gösterebileceğim bir usta var mı yakınlarda önerebileceğiniz ? bir ara denk gelmiştim forumda ama ihtiyacım olmadığı için esgeçmiştim.
Edit: bu arada işçiliğinden ziyade bana iyi niyetli müşteriyi öpmeye çalışmayan şeker gibi bir usta lazım. kimsenin emeğini karşılıksız zaten bırakmam Düzenleyen EErgul - 24 Kasım 2012 Saat 20:01 |
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim kısa zamanda dönerim sana. Arkadaşlarımla görüşeyim magosa tarafında ustaları varr mı güvenilir diye.. Organizasyon başlığına da yazmışsın.. Tekrar geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
eyv yav organizasyon üzeri denk geldi. benim pek burdaki sanayiden haberim yok. varsa senin sorabileceğin birileri çok iyi olur. gelebilirsem yarın geldiğimde de konuşuruz
|
|
2004 Model |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Halledilir sağlığınız yerinde olsun da..
|
|
![]() |
|
yok mu yav kibrista arabasi arizalanip da bir ustaya gosteren memnun kalan :)
|
|
2004 Model |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |