![]() |
|
FİLTREYE TAKILAN APARAT İLE %30 YAKIT TÜKETİMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
caster21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2012 Saat 18:54 |
|
Arkadaşlar radyolarda internette benzin gaz mazot filtrelerine delmeden kelepçe ile takılan şu yakıt tüketim aparatlarını kullanan varmı piyasada 100 -150 tl civarında satılıyor çok ta iddialı konuşuyolar %30 civarında yakıt tüketimi sağlıyoruz deneme süreci,işe yaramazsa getirin paranızı geri verelim gibi sloganlar kullanıyolar.Aranızda kullanan varmıdır acaba varsa lütfen aydınlatabilirmi ?
|
||
![]() |
||
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
filtreye değilde yakıt hortumuna takılanından bahsediyosunuz sanırım, açıkçası bende merak ediyorum...
|
||
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
yakıt tüketim olayları biraz psikolojik gibime geliyor beee yaaa....
biz aparatı taktırınca basmıyoruz bence yoksa bir manası yok... benim aracıma eski sahibi lpg için tasarruf cihazı takmıstı söktüm attım mesela... yakıt değişmedi aynı !
|
||
![]() |
||
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|
hocam o radyolarda ne iddalarda bulunuyor bir bilsen. :)
gergedan boynuzu hapı ile nelere çare bulduklarını iddaa ediyorlar tıp bile bulamadı çaresini onlar bulmuş. eğer aynı firmaysa alma. onlarda para iadesi yaparız diyorlar :)
|
||
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
||
![]() |
||
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
|
ODTÜ onaylı bir cihaz duymuştum.Kullanıcı yorumlarına bakarak denenebilir aslında
|
||
![]() |
||
eeccaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
|
Üzerinden zaman geçmiş ama dayanamadım yazmak istedim. Arkadaşlar %30 feci bir iddaa. Araç üreticileri bırakın %30'u, %1 tasarruf sağlamak için 40 takla atıyorlar. Sizce onlar sahip oldukları müthiş ekonomik olanaklarla ve 1000'lerce çalışanının beyin gücüyle bu ürünlerin basit düzeneklerini şimdiye dek akıl edememiş olabilirler mi?
Hadi oldu, gerçekten biri kayda değer bir buluş yaptı, basit bir uygulamayla ekonomi sağlayabildi. Bunlar anında araç üreticileri tarafından denenir, onaylanır, patentleri alınır ve kısa sürede tüm araçlarda standart olur. Buluşu yapanın da TV'de radyoda falan bunu satmaya uğraşmasına zaten gerek kalmaz. Otomobil üreticileri onu fazlasıyla zengin eder. Benzeri ürünler hep vardı. 10-15 yıl önce de görümüştüm, aynı mantık. Bir de bunları satanlar, "yalnız ekonomik kullanacaksınız, performanslı kullanırsanız ününü faydasını göremezsiniz" ayağına yatarlar. Kazara almış vatandaş da psikolojik olarak ekonomik, dikkatli kullanır. Sonra az yakınca aracı, ürün işe yaradı sanır. Bir yerlerden belge falan alınıyorsa da ürünün zararsız olduğuna dair olsa gerek. Hiçbir bilimsel kurumun net bir ekonomi yaptığı yönünde belge verdiğini sanmam. Özetle bunlara değil 100-150 TL vermeyi, bence 1 TL bile vermeyi düşünmeyin. Kendi paranıza yazık edersiniz.
|
||
eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
|
radyoda çıkan reklamları hiç kaale almıyorum çünkü altın çilek reklamları yapmaya çalıştıkları gibi boş muhabbet.
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hahah bu gergedan olayı radyoyu ne zaman açsam bana denk geliyor acaba ilahi olarak bir şeyler mi denilmek isteniyor bana :)))))))))
|
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence de %30 yakıt indirimi yapılabilecek olsa peugeot fabrikası örneğin bu cihazı kendi takar bize de arabayı 150 tl değil en az 8-10 milyar farkla satardı. ben pek inanmıyorum. radyoda sigarayı bıraktıran bir ürün reklamından etkilenip almıştım. nikotin sakızı diye bir şey , ama sigara ile daha iyi gidiyordu, giden parama acıdım sigarada da kederlenmeyle doğru orantılı bir artma oldu:)
|
||
Roland Garros 2000 206
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
önceki gün alem fmde 20 liraya kadar düştü bu cihaz ama akıl işi değil, piyasada 250-300 lira bizde sadece 20 lira diyor kadın :D Allah allah neden öyle demiyor ama kimse :D Bunun aslı olsa akaryakıt firmaları ayaklanır, olsa bile üstü örtülür, olsa bile sattırılmaz ürettirilmez..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Arabamı aldığım gün izmir'de, camların filmi koltuk kılıfı ıvır zıvır yaptırıyordum, radyoyu açtık bu gergedan muhabbeti vardı adam kendini parçalıyor ya yok böyle bir pazarlama
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
tahaoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: kagıthane Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
arkadaşlar hepsi dala vere radyoların sahtekar bızım ark da arabada gıderken bı sampuanan basettıler ıade garantılı 1 ay kullandı dahada dokuldu acları aradı iade için tam tesekkurlu bı hastaneden rapor getırın paranızı gerı verelım dedıler ulan zaten hastaneden raporu almaya kalksan muayene falan ozel kaça patlar bunlar tam gergedan ya (:
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
%30 değil abi o %130 ..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |