![]() |
|
ÇÖZEMEDİM !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2012 Saat 12:37 |
arkadaşlar sürekli shell den otogaz alıyorum bir süre önce ucuz diye milangaz a yöneldim birisi ankara için konuşuyorum.. milangaz:2.56 diğeri shell:2.66 yani 10 krş gibi bir fark var... aracım milangaz aldığımda 32krş yakıyor ! shellden aldığımda 27-28 bu hesapsızlığın nedeni nedir ? bana yardımcı olur musunuz ? bu arada aygaz alınca da (belki istasyona bağlıdır bilemiyorum ama) 2.67 dir bu arada ankarada pompa fiyatı ! 35 krş yakıyor! Yaa benim aracın kafası iyi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
geçenlerde haberlere konu olmuştu bazı iş yerleri gaz ile birlikte hava basıyor muş.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bundan oncekı arabam opel ve gazlıydı babamın yüzünden milangazdan alıyodum araba cok yakıyodu ondan sonra opet - aygaza dönüş yaptım yemin ederim hep gidiş hem güç artışı çok belli etti kendini hemde az yakıyodu ve herkeze tavsiye ederım şimdiki araba 307 dizel hep opet ultra fors kullanıyorum gayet memnunum babam gecen gün arabanın dengesini bozmuş toplamda PO ve BEST ten 70 tl lık mazot almıs arabanın bünyesi bozuldu depo ibresi calışmadı arac titremeye basladı siyah duman atıyodu moralimi bozdu babamda töğbe etti her zaman opet diyo artık ben opetten alıyorum diye laf edıyodu yaklasık 1 depo shell den aldım ama oda pek hosuma gitmedi babamda opet iyi diyor artık türkiyedeki en pahalı mazot ve gaz opete ait ama gayet faydalı yaklasık 3 hafta once iş yerınden bırısı araba brodway onuda opet - aygaza yönelttım oda iyiki almışım çok iyi az yakıyo diyor
|
|
![]() |
|
aractan araca değişiyor mu acaba ya da opetimimi değiştirsem =)
|
|
![]() |
|
caglarertas06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caglarertas06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende genelde opetten alıorum 1.4 xr otomatik 206 0.30 krs 0.33 krs arası yakıor normal mi çok mu sizce bu yakıt
|
|
![]() |
|
ben size bildiğim bir açıklamada bulunayım.. hava basma diye bir durum yok aslında.. sadece ben bu hava olayını çok yakın arkadaşlarım(usta - pompacı karışık) dan öğrenmiştim.. deponunuzu olabildiğince full doldurmaya çalışın.. aksi halde 10 luk 20 lik doldurunuz dediğinizde; deponuza akan litre ile saat arasında farklılıklar var. size 5 lt söylüyor makine deponuza konulan 4.70 lt misal veriyorum.. deponuzu fullediğinizde alabileceğiniz ve pompa da yazan değerleri kıyaslayarak hileye hurdaya girip girmediğini tespit edebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |