![]() |
|
206 HDI Yakıt Tüketimi Fazla mı Sizce ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mhmttn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2012 Saat 11:24 |
Peugeot ilk arabam ve yaklaşık 4 aydır kullanıyorum, araç 160.000 kmde.
son zamanlarda aracımın fazla yakıt tüketimi var gibi geldi bana, sizlerde değerlendirip cevap verirseniz sevinirim... Yakıtı opet'ten alıyorum. bu ölçümdeki yaptığım yolun tamamını Ankarada şehir içi, normal trafik koşullarında kasım ayında yaptım. 773 km yol yaptım, depo 47,620 lt yakıt aldı. (iki seferde de depo ağzında yakıtı görene kadar doldurttum) litre fiyatı 4,20 tl. 100 km de 6.16lt yakıt tüketimi var. kilometrede 0.2587 tl yakıyor. Düzenleyen mhmttn - 23 Kasım 2012 Saat 11:27 |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de aynı motordan var ay başından ay başına 100 liralık yakıt alıyorum şehir içi dur kalklı 330 km civarı gidiyorum.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
megez ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
senin araç sanki fazle yakmış kardeşim aynı araçtan bendede var 30 liraya 140 km altına inmiyor
|
|
papirus
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ben İsatnbul içi ortalama 5.8 LT yakıyorum
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ankara için normal gibi kullandığınız yollar da önemli. Ben antares-Odtü arası git gel yapıyorum haftada 6 gün. Kışın 6.8lt yi buluyor. yazın kullanıma bağlı 5.2 ila 6.8 arası değişiyor. Yeri geliyor hırçınlaşıyorum 6.8 i çok rahat görüyorum yol bilgisayarında. Hele geçen sene şenliklerde gece müzik dinledik 8.4 ü bile gördüm. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |