|
şanzıman yağı değişimi marka ve litre bilgisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
lkwdriver
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2012 Konum: şahıs Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lkwdriver
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 Saat 20:20 |
aracın sanırım 307 otomatik şanzıman en kaliteli yağ tavsiyem, mobil 1 shc 75w-90 1 litrelik 3 kutu alacaksın. otomatik şanzıman yağı kapasitesi 3 litredir. peugeot sitesinde kullanma kılavuzu var oradanda bakabilirsin. 1 litresi 40 tl bende yeni değiştirdim. geçen hafta topkapıda sanayide bulabildim.diğer yağlara göre pahalı ama tam sentetik kışın vites geçişleri çok rahat olur. sen fark edermisin bilmem. en sağlıklısı bu yağ. her zaman değişen bir yağ değil.bu yüzden uzun ömürlü olur yinede sen bilirsin tabii. kolay gelsin
|
|
salihata
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şanzıman yağı değiştirilirken bu yağın bir kısmı akacak diye duymuştum, forum genelinde 4 litre diye konuşuluyor ama 4 litre almak için kağıthane elmas a gittiğimde kapasitesi 8 litre eğer yağ değişicekse 8 litre yağ eklenecekse 4 litre alman gerekir dedi oradaki görevli
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şanzıman yağı hakkın da hiç bi bilgim yok ama 4 - 8 litre baya bi fazla geldi bana. aracın motoru zaten 4 lt alıyo. şanzıman neresine 4 yada 8 litre yağ alacak? olsun olsun en fazla 1 - 2 lt dir o
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
salihata
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracım 2003 1.6 otomatik şanzıman, şanzıman yağını değiştirmek istiyorum. Kullanacağım yağ miktarı ne kadar olmalıdır,herkes 4 litre diyor ama peugeot elmas servisi 8 litre dedi kafam karıştı bir de ne marka yağ kullanmam gerekir bu forumda bahsi geçen mobil marka LT 71141 marka yağ dışında içeriği daha zengin şanzıman yağlarından koymak daha mantıklı değil mi ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |