![]() |
|
Airbag hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
transform609 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2012 Saat 01:17 |
Arkadaşlar merhaba,
2006 307 SW arabamda bazen tiit sesinden sonra yol bilgisayarında "airbag saetbelt faulty" hatası çıkıyor.Bunu neden yapar :(
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçenlerde benim araçta aynı hatayı vermişti alttaki konuya bi göz atın belki işinize yarar
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25629&title=206-airbag-zdm Düzeltme: Şimdi farkettim sizde airbag saet belt fault uyarısı vermiş, emniyet kemerinde airbag okuyucusu gibi bişey var sanırım, onlarda sıkıntı olabilir Düzenleyen Serco05 - 22 Kasım 2012 Saat 01:34 |
|
![]() |
|
transform609 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
![]() ![]() ![]() ![]() |
Serco kardaş,hedef atışı yapmışsın eyvallah :) o linke baktımda,benimde zaten far,sinyal kolu arızalı,mesele çözüldü çok sağolasın :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
307'lerde far, sinyal kolu bozulmayan yok sanırım, geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Eyvallah Serco,bende öyle zannediyorum.Servis 750 dedi,çıkmacılarda 350-400..Araya başka işler girdi erteledim.Benimkinin sorunu far kısmında bir kırık var,selektör yapamıyorum kol boşa oynuyor.Birde sürekli parklar yanıyor,far sistemi düzensiz kapalı modda bile yanar halde,açık moda geçiyorum kapanıyor,ama parklar devam :(
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
benim aracımdada veriyor airbag hatasını kafasına göre yanıp yapıp sönüyor bazen tam yanıyor bazen hiç yanmıyor :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
:)) Ya uyuz oluyorm meka
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |