|
|
Airbag hatası |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
transform609
1. Vites
Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Airbag hatasıGönderim Zamanı: 22 Kasım 2012 Saat 01:17 |
|
Arkadaşlar merhaba,
2006 307 SW arabamda bazen tiit sesinden sonra yol bilgisayarında "airbag saetbelt faulty" hatası çıkıyor.Bunu neden yapar :(
|
|
![]() |
|
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2012 Saat 01:28 |
|
Geçenlerde benim araçta aynı hatayı vermişti alttaki konuya bi göz atın belki işinize yarar
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25629&title=206-airbag-zdm Düzeltme: Şimdi farkettim sizde airbag saet belt fault uyarısı vermiş, emniyet kemerinde airbag okuyucusu gibi bişey var sanırım, onlarda sıkıntı olabilir Düzenleyen Serco05 - 22 Kasım 2012 Saat 01:34 |
|
![]() |
|
transform609
1. Vites
Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2012 Saat 01:46 |
|
Serco kardaş,hedef atışı yapmışsın eyvallah :) o linke baktımda,benimde zaten far,sinyal kolu arızalı,mesele çözüldü çok sağolasın :)
|
|
![]() |
|
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2012 Saat 01:48 |
|
307'lerde far, sinyal kolu bozulmayan yok sanırım, geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
transform609
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2012 Saat 02:07 |
|
Eyvallah Serco,bende öyle zannediyorum.Servis 750 dedi,çıkmacılarda 350-400..Araya başka işler girdi erteledim.Benimkinin sorunu far kısmında bir kırık var,selektör yapamıyorum kol boşa oynuyor.Birde sürekli parklar yanıyor,far sistemi düzensiz kapalı modda bile yanar halde,açık moda geçiyorum kapanıyor,ama parklar devam :(
|
|
![]() |
|
Burak
MODERATOR
P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2012 Saat 12:02 |
|
benim aracımdada veriyor airbag hatasını kafasına göre yanıp yapıp sönüyor bazen tam yanıyor bazen hiç yanmıyor :))
|
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
transform609
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2012 Saat 23:34 |
|
:)) Ya uyuz oluyorm meka
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||