![]() |
|
Direksiyon Hidrolik Kapağı açma problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
acg5 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: kullanıcı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2012 Saat 17:26 |
merhabalar
Pejo 307 1.4 HD arabam var. Direksiyon Hidrolik Kapağını bir türlü açamıyorum. neden olabilir. Teşekkürelr |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sıkışmıştır bezle aç
|
|
![]() |
|
acg5 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: kullanıcı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
baya denedim olmadı.. üstünde bir delik var küçük acaba ona ince bir mil gibi birşeymi sokmalıyım... dar alanda olduğu için el de rahat çalışmıyor. birde o kadare zor olmamalı aslında kapak açmak. acaba bir usuşlumu var..
verdiğiniz bilgi için teşekküreler. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Zorlayarak acmaniz gerekiyor.
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
geçen bende bakmak için çok zorlayarak da olsa açtım. Biraz zorlayarak açabilirsin.Sıkışıyor ve zorluyor insanı
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |