![]() |
|
arka amortisör takozu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
rataylan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2013 Saat 20:25 |
|
Siyah cabuk kuruyan slikonla kendim yaptim ses azaldi, Ankara da ki arkadaslara yardimci olabilirim.
|
||
2006 307 Premium 1.6 HDI
|
||
![]() |
||
haakaannn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haakaannn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gökhan merhaba.
ben sonunda sorunu çözdüm amortisör takozu dedikleri sorun amortisör kröüklerinden kaynaklanıyormuş. Sanayide bir ustaya gidip yapıştırttım ve ses kesildi. sert çukurlarda hala arkadan ses geliyor sanırım bu amortisör takozundan kaynallı ama ayda bir iki kez oluyor sadece. Körüklerden dolayı olan her binişimde ufak yol bozukluklarında bile gelen bir sesti.
|
||
307 1.6 comfort
|
||
![]() |
||
cetinolcay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cetinolcay
|
Ankara'da bulunup aynı sorunda olanlar için yardım edebilir misiniz peki? ![]() |
||
Love the life you live, live the life you love !
|
||
![]() |
||
cetinolcay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cetinolcay
|
Ankara'da bulunup aynı sorunda olanlar için yardım edebilir misiniz peki?
![]() |
||
Love the life you live, live the life you love !
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sponsorumuz şahin peugeot' yu arayarak fiyat bilgisi alıp diğer sponsorumuz garage turk'te aracında değiştirebilirsin. Garage Türk Özel Servis - İstanbul 0216 422 59 58 0216 422 58 58 www.garageturk.net Şahin Peugeot Orjinal Yedek Parça 0216 631 10 80 0533 301 88 06 www.peugeotmarket.com www.sahinpeugeot.com |
||
![]() |
||
haakaannn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haakaannn
|
Merhaba 2006 model 307 1.6 16 v aracım var.
arka takımlardan lok lok diye ses geliyor. ustaya sorduğumda ve yaptığım araştırmalara göre amortisör takozlarımı değiştirmem gerekiyor. daha önce yaptıran varmıdır ücreti nekdardır birde benim ustam 308 in takozlarını kulalnmak gerekiyor onlar sorunsuz diye belirtti siz ne dersiniz?
|
||
307 1.6 comfort
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |