![]() |
|
subwoofer kabin hesaplama programı resimli anlatım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufukozgurr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2012 Konum: eskisehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ufukozgurr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2012 Saat 21:23 |
http://www.linearteam.dk/default.aspx?download=winisd
Öncelikle bu linkten programı indrimemiz lazım. Basit bir kurulumdan sonra programı açıyoruz. Karşımıza ilk resimdeki gibi bir ekran geliyor. ![]() New iconuna tıklayarak projeyi başlatıyoruz ve bir pencere açılıyor. Bu programda piyasada en yaygın kullanılan sürücü çeşitlerini programın kendi database'inden seçebilirsiniz. ![]() Ben volkanbalik adlı arkadaş için orion'u seçtim. Sürücüyü seçtikten sonra next butonuna tıklıyoruz. ![]() Tekrar bir pencere açılıyor. Sürücü adedini ve pozisyonunu işaretliyoruz tekrar next diyoruz. ![]() Açılan pencerede kabin tipleri çıkıyor. Ben vented olanı seçtim. Ardından finish diyoruz. ![]() Bu seçimleri yaptıktan sonra pencerenin üst sekmelerinden box sekmesine ardından box shape tıklıyoruz. ![]() Açılan pencerede de optimum dedik mi kabin ölçüleri hesaplanıyor. ![]() Vents sekmesinden de delik ölçü ve adedi giriliyor. ![]() Hesap işi bitince iş emrini çıkarıyoruz, malzeme tedariğimizi yapıyoruz geçiyoruz atölyeye ![]() Programın epey özelliği var gibi ama ben elektronikten çok anlamadığım için ne olduklarını çok çözemedim açıkçası ama bunlar işimize yarar heralde |
|
206xs / 2000
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendi açımdan söyleyim çok faydalı olmuş. 206nın bagajına yan tarafa tam oturacak ve bass içeri bakacak şekilde kabin yapmayı planlıyordum ilaç oldu.
Paylaşım için teşekkürler. |
|
![]() |
|
volkanbalik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eyvallah kardeşim bakıyorum hemen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |