![]() |
|
2006 Model 307 park sensörü yardım arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2012 Saat 20:24 |
Arkadaşlar imzamdaki aracımın park sensörü 3 gün öncesine kadar arada bir parking assistance system fault hatası veriyordu.Ama bu arada sırada veriyordu.Bugün tamamen gitti gün boyu hep aynı hatayı verdi sadece aksam üzeri 1-2 sn çalıştı sonrasında yine aynı arızayı verdi.Birde ekrandan arıza loglarına baktığım zaman bu hata ve direction indicator fault diye 2 adet hata alıyorum.Başına gelen arkadaşlar yardım lütfen.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yokmu yardımcı olacak arkadaşlar...
|
|
|
|
![]() |
|
AYKUTCERİT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2012 Konum: YEDEK PARÇA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AYKUTCERİT
istanbulda olsydın yardımcı olma şansım vardı arkdaşım.... |
|
ŞAHİNPEUGEOT AYKUT
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Neden olabilir yorum yokmu?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
?
|
|
|
|
![]() |
|
doomer55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de var park sensörü hatası var haliyle çalışmıyor. Henüz ustaya gidemedim, gidince buradan yazarım.
|
|
2006 307 1.6 hdi Xt Premium 100000km
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Çok ilginçki dünden beri bazen çalışıo bazen çalışmıo çıldıracam ya.
|
|
|
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
aynı sorun bendede var son 3 gundur park sensoru hatası gosterıyor ve calısmıyor park sensoru.
benım arka tampon onceden vuruktu sensorler yerınden cıkık duruyordu sanırım su gırdıgı ıcın calısmıyor
Düzenleyen tayfur - 02 Şubat 2013 Saat 15:57 |
|
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Valla benimki şu an normal çok şükür.Hiçbir sıkıntı yok çalışıyor.Ne yaptınız derseniz hiçbişey yapmadım...
|
|
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
arkadaki gözleri sök muhtemelen oksit yapmıştır temizle ve yerine güzel oturt çalısacatır bence ayrıca geri vitese takıp parmagınla gözlerin üzerine dokundugun zaman tık tık vuruntuyu hıssedersin hıssetmedigin gözde bi sorun vardır
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
stepne n,n oldugu yere bak su varmı.eger su varsa muhtemelen park senserü beyni orada oldugu için beyine su girmiştir.
|
|
![]() |
|
Umut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Benim aracımda park sensörü çalışmıyor, daha doğrusu ortadaki ikiş sensör tıkırdarken dıştaki ikisinde ses yok.
Sensörler kkontrol amaçlı yerinden nasıl sökülür??? |
|
![]() |
|
Emask ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: bireysel Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Üç gün önce aynı arızayı yaklaşık 100 tl masrafla olayı bilmediğimden sanayide yaptırdım.işte çözümü vites kolundaki meşin korumayı sök.orta konsolun sağ yanağında iki adet 8mmlik somunla bağlı minyatür hopörlör (BUZIR)ü sök uygun olan yenisiyle değiştir .eskisiyle aynı özellikleri taşıması önemli yoksa sonuç alamassın. öncelikle hopörlörün arızalı olduğunu ommetre ile tesbit et.
|
|
Emask
|
|
![]() |
|
Emask ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: bireysel Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
sensörler arka tamponu sökmeden sökülemiyor
|
|
Emask
|
|
![]() |
|
Umut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
öyleyse hiç bulaşmıyorum... beyne giren kabloları falan temizler tekrar takarım, olmazsa elektrikçiye... cevap için çok teşekkürler ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Benim arıza kendini yeniledi arkadaşlar.Sıkıntım bir müddet çalışıyor.Bir anda hata veriyor.Yani devamlı arızalı değil ara sıra hata veriyor.
|
|
|
|
![]() |
|
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
herkese selamlar..bendede yaklaşık bir haftadır sensör calışmıyor ama ekranda herhangibir hata görmiyorum.geri vitese taktığımdada uzun biib sesi geliyor sorun nerden kaynaklanıyor acaba?herkese hayırlı akşamlar..
|
|
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
|
![]() |
|
cezmi3458 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cezmi3458
Slm sizede hayırlı akşamlar. Aynı sorun bendede var, ekranda sorun yok ama geri vitese takınca uzun biip sesi geliyor.
Servise götürdüm gözün biri bozukmuş tanesine 180 dediler 2004 model 1.6 xt. Sende geri vitese tak sensörlere dokunarak anlarsın sağlam olanlar çıtçıt eli gıdıklıyor, bozuk olanda malum ses yok. Çıkma arıyorum bulabilirsem.
|
|
307 1.6 XT 110hp
|
|
![]() |
|
ben internette biraz araştırdım çıkmasına bile 90 lira istiyorlar... yan sanayisi falan da yokmuş...
tek aklıma gelen mevcut deliklere uyabilecek yeni bir set alıp taktırmak. piyasada 50-100 liraya bir dünya park sensörü seti var... Ama nereden bulacağım uygun olanı kim yapmıştır bu işi meçhul... ankarada olan varsa beraber hareket edelim en azından??? |
|
![]() |
|
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
park sensörü aracı aldıgım günden itibaren çalışmıyor hiç ekranda hata verdıgide olmadı sersör beyni nerede onuda bilmiyorum fikri olan varmı park sensörünün beyni nerededir ?
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |