![]() |
|
Gösterge Panellindeki işaretler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
uyarrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: SERBEST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2012 Saat 09:23 |
|
Arkadaşlar yeni aldığım 2003 model 307 1.4 hdi xr modelinde kontağı açınca kısa süreli ilk önce 1 resimdeki işaret arkasından 2. resimdeki şşaret çıkıyor 5 er saniye ikisi sırasıyla geçtikten sonra km saatine geliyor. her kontağı açtığımda bir sefer bu işaretler yanıp sönüyor.
Nedir bunlar arladaşlar anlamları nedir.
RESİM 1
![]() RESİM 2
![]() |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1.sı arkadasım aracın bakıma kalan km sı
2.si ise aracın yag seviyesini gösterir fakat bu aracı ilk calıstırdıgında daha dogru gosterır gıbı, bellı bır km yaptıktan sonra tam degerlerı gostermıyo yanıltabılır senı.. bunun ıcın genelde yag cubugunu kontrol yapman en dogrusu..
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
|
ilk resimde aracınızın bakım zamanını gösteriyor.ikinci resimde yağ çubuğundaki yağ miktarıdır.
|
||
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
||
![]() |
||
uyarrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: SERBEST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
|
yani bu işaretlerin çıkması özellikle yağ işaretinin çıkması normal mi aslında 1 ay önce yağ değişimi yapıldı yaklasık 1000 km yapıldı degısımden sonra.
|
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
bi soruda benden 2002 model otomatik vites aracımda lpg yazısı vardı ama hiç lambası yanmamıştı.. bu LPG nin ne oldugunu bilen varmı ?
|
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Dostum yağ göstergesi her kontağı açtığında görünür, yağ seviyen tam ise resimdeki gibi 6 kare görünür araç yağ eksilttikçe kareler tek tek söner, eğer motora zarar verecek kadar eksilirse ekranda 6 tane düz çigi (-) ve min. yazısı çıkar ve ekran sürekli yanar söner. Eğer motora zarar verecek kadar çok yağ konursa ekranda 6 kare ve max. yazısı yanıp söner, şuan ekrana göre yağ seviyen en ideal durumda ama yinede ekrana çok güvenmeyip yağ kontrollerini yağ çubuğundan yapmak her zaman daha güvenilir sonuçlar verir. Araç bakım km'sine çok takılma araç onu 20.000 km'ye ayarlıyor sen bakımlarını 10.000 km'de yaptırmaya özen göster. Düzenleyen Serco05 - 20 Kasım 2012 Saat 13:58 |
||
![]() |
||
|
çok teşekkür ederim kardeşim
|
||
![]() |
||
mmuussaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
|
Arkadaşlar benim aracım 2001 pug206 xr gazlı benim aracımda kontağı açtımı direk bakım km si çıkıyor yağ gösteresi gelmiyor. Acaba benim aracımda mı böyle bir özellik yok. Emsal aracı olan arkadaşlar yağ göstergesi herkeste çıkıyor mu acaba ?
|
||
2001 Pug206 1.4
Atiker LPG |
||
![]() |
||
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
|
Sevgili büyüklerim ben de 206 1.4 HDİ XT 2004 yeni aldım forumda paylaşılanlar sayesinde bilgi sahibi olmaya başladım aynı işaretler bende de çıkıyordu sayenizde ne işe yaradığını öğrendim . Fakat benim şöyle bir problemim daha var devir saatim arızalı 60 larda geziyor 0 a hiç düşmüyor bana maaliyeti sizce nekadara olur birde 100 kmh geçince titreme oluyo lastiklerim biraz bayat o yüzden olabilrimi yardımlarınızı bekliyorum.
|
||
halilefe
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |